SAMEN NAAR EEN MOOIE FINALE BIJ DAW IN SCHAIJK !!!

Beste Berghem Sporters en Supporters,

Na een zinderende wedstrijd in Geffen, volgt as zondag  als sportief zeer knap toetje de finale van de nacompetitie. Een ware thriller en zeker ook een wedstrijd op het scherpst van de snede met de nodige emotie.  Dat is ook prima, maar juist dan is het aan ons allen de verantwoordelijkheid er voor te zorgen dat, ongeacht de uitslag, we na afloop kunnen terugkijken op een mooi hoogtepunt van dit seizoen. We willen er vanuit het bestuur in overleg met het bestuur van DAW alles aan doen om deze wedstrijd in goede banen te leiden. Om de veiligheid voor alle toeschouwers te waarborgen en sancties vanuit de KNVB te voorkomen, hebben we tussen beide besturen afgesproken dat knalvuurwerk en vuurpijlen ten strengste verboden zijn. Bengaals (gekleurd) vuurwerk bij aanvang wedstrijd is wel toegestaan. Er zal door herkenbare officials streng op worden toegezien op straffe van verwijdering van het sportpark.  Nogmaals dit alles om de veiligheid van toeschouwers te borgen en schade en sancties van de KNVB te voorkomen. Wij doen een beroep op ieders medewerking om er zondag een echt voetbalfeest van te maken, zoals dat hoort te zijn.

Dank alvast voor jullie medewerking !!

Het bestuur.