Nieuwe hoofdsponsors Berghem Sport

In de wetenschap dat de samenwerking met de huidige hoofdsponsors De Merx en AHeijn zou gaan stoppen, is Berghem Sport op zoek gegaan naar nieuwe hoofdsponsors. Naast de diverse reclame uitingen, prijken de bedrijfslogo’s van hoofdsponsors vooral op de shirts van de hoofdmacht van de club. Een hoofdmacht die zoals bekend in het nieuwe seizoen in de 2e klasse gaat uitkomen. Op basis van positieve gesprekken zijn de nieuwe hoofdsponsors gevonden in de hoedanigheid van Van Oort Bouw en Onderhoud en HB Oss van eigenaar en Berghemnaar Maik van Oort en Dakdomein Bv, gevestigd in Berghem van eigenaar en Berghemnaar Erno van den Broek. Beide bedrijven staan in de regio hoog aangeschreven om hun kennis en kunde in bouw en onderhoud, houtbewerking en alles op het gebied van dakbedekking. Met beide sponsors is afgelopen maandag een contract afgesloten. Berghem Sport is zeer verheugd dat beide ondernemingen hun naam aan de club willen verbinden en ziet uit naar een goede en vruchtbare samenwerking.