Medewerker “Gezonde Sportkantine” gezocht.

Medewerker “Gezonde Sportkantine” gezocht

Berghem Sport gaat een project/pilot draaien dat moet leiden tot tenminste een Zilveren certificering “Gezonde Sportkantine”. Dat betekent dat naast het huidige assortiment aan snacks, snoep en frisdrank, er ook voortaan allerlei gezonde alternatieven worden aangeboden. Dankzij ondersteuning van de Rabobank, Sligro en het SEC (Sport Expertise Centrum)  en in samenwerking met NOC*NSF samen met Jongeren Op Gezond Gewicht, het Voedingscentrum en een aantal bonden in het landelijke project Team:Fit, is dit project mogelijk. Als voetbalclub willen we graag een voorbeeld zijn binnen Oss wat betreft het belang van sport en bewegen in combinatie met gezonde voeding.

Om het project goed te draaien en te laten slagen zijn we op zoek naar een persoon die specifiek met dit onderdeel van de kantine aan de slag gaat. En met aan de slag gaan bedoelen we de coördinatie van inkoop van gezonde voedingsmiddelen, de aanbieding en beschikbaarheid van gezonde voeding in de kantine en dit regelen in samenwerking met de overige medewerkers in de kantine.

Heb je interesse in het onderwerp Gezonde voeding (bijv via opleiding, maar is niet noodzakelijk) en lijkt dit je iets dan kun je dat kenbaar maken aan Gerard Broers (gbroers@kabelfoon.nl/0652077735). In een gesprek kunnen we dan de invulling van het project nader bespreken. Ook de financiële vergoeding voor het uitvoeren van deze werkzaamheden zal in dit gesprek aan de orde komen.

gsk-logo-kantine