Kijkmiddag nieuwe clubhuis

Het afgelopen jaar is de nieuwe sportpark langzaam vorm aan het krijgen. Dit geld ook voor het nieuwe clubgebouw. Daarbij zijn we helaas tegen een vertraging opgelopen waarmee we het clubgebouw iets later in gebruik nemen dan gepland. Vanwege de grote betrokkenheid vanuit de vereniging m.b.t. de nieuwbouw, is er in overleg met de Aannemer, Architect en de Gemeente Oss besloten om een kijkmiddag te organiseren voor de leden van Berghem Sport.

Geïnteresseerde leden kunnen op vrijdagmiddag 31 augustus een kijkje komen nemen in het nieuwe clubhuis tussen 16:00 en 17:30u. Kom hiervoor naar de huidige kantine vanwaar er in groepjes rondleidingen worden gegeven.

Het is niet toegestaan om op eigen gelegenheid het nieuwe gebouw in te lopen aangezien het een bouwplaats betreft met strenge veiligheid voorschriften.

Tot 31 augustus.


 


augustus