Uitnodiging Introductieavond – Berghem Sport gaat samenwerking met VTON aan!

vton

Als eerste vereniging in Brabant gaat Berghem Sport de samenwerking aan met VTON.

VTON staat voor Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland en biedt een fantastisch platform voor de ondersteuning van trainers en verbetering van de jeugdopleiding van iedere (amateur)vereniging.

“De VTON Voetbalmethode is ontworpen om de gehele jeugdopleiding van clubs te verbeteren en te optimaliseren. Trainers krijgen de beschikking over een gratis app, waarin de oefenstof op basis van doelstelling per leeftijdscategorie is opgebouwd. Trainers kunnen de leerlijn volgen, maar ook zelf trainingen samenstellen vanuit een bibliotheek waar meer dan 800 trainingen klaar staan!”

Op vrijdag 14 september organiseert VTON een introductieavond voor alle trainers en overige kaderleden van de jeugdafdeling van Berghem Sport. De avond start om 19.00 uur en zal naast een inhoudelijke kennismaking ook bestaan uit een voorbeeldtraining van de JO11-1. Wij verwachten dat alle jeugdtrainers aanwezig zullen zijn!

Meer info: http://www.vton.nl