Nieuwe gezichten van het project de Gezondere Sportkantine

Enige tijd geleden deden wij een oproep voor een medewerker voor ons project de Gezondere Sportkantine. Ook hebben we uitgelegd waar dat project voor staat, namelijk naast het huidige assortiment aan snacks, snoep en frisdrank ook voortaan allerlei gezonde alternatieven worden aangeboden. Dankzij ondersteuning van de Rabobank, Sligro en het SEC (Sport Expertise Centrum)  en in samenwerking met NOC*NSF samen met Jongeren Op Gezond Gewicht, het Voedingscentrum en een aantal bonden in het landelijke project Team:Fit, is dit project mogelijk. Als voetbalclub willen we graag een voorbeeld zijn binnen Oss wat betreft het belang van sport en bewegen in combinatie met gezonde voeding.

Naast onze (welbekende) dames Sandra van Vugt en Astrid van Hoey, hebben we inmiddels 2 vrijwilligers gevonden die dit project mede gestalte gaan geven. En omdat zij geen alledaags gezicht zijn binnen onze club stellen zij zich even aan u voor.

mieke-govers

Mijn naam is Mieke Govers, ik ben 25 jaar en geboren en getogen in Berghem. Tussendoor ben ik er even tussenuit geglipt om te gaan studeren in Nijmegen, maar nu ben ik weer terug in Berghem in het Reut.

In Nijmegen heb ik psychologie gestudeerd en ben uiteindelijk afgestudeerd als gedragswetenschapper. Ik wilde ontzettend graag mijn opgedane kennis van de universiteit en mijn kennis uit de praktijk bijeen brengen en van hieruit ben ik mijn praktijk ‘uMiek’ gestart. Met uMiek begeleid ik kinderen en volwassenen die een gezonde relatie met eten willen krijgen en willen afvallen, aankomen of op gewicht willen blijven. Oorzaakgericht coachen staat hier centraal. Ik ga je begeleiden naar een duurzame verandering van je voedingspatroon, zodat je geen jo-jo effect meer krijgt. Ieder traject is uniek en dat vind ik ook zo mooi aan mijn werk.

Ik vind gezondheid erg belangrijk. Je hebt maar één lichaam, dus wees er lief voor. Je kan je lichaam vullen, maar ook voeden. Dat laatste levert je veel meer op uiteindelijk. Dit maakt ook dat ik het project ‘De gezondere sportkantine’ zo belangrijk vind. Berghem Sport is een van de grootste verenigingen in Berghem en ik ben blij dat ik mijn steentje bij kan dragen aan een gezonder Berghem!

annelie-theunisse

Mijn naam is Annelie Theunisse, 26 jaar. Ik ben geboren en getogen in Haren, echter zal ik binnenkort naar ‘s-Hertogenbosch verhuizen waar ik veel zin in heb! Ik ben afgestudeerd als kok en diëtiste. Momenteel ben ik dan ook werkzaam bij diëtistenpraktijk Monique Kuiper waarbij wij locaties hebben in Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast ben ik vrij snel na mijn studie voeding & diëtetiek, mijn uit de hand gelopen schoolopdracht om gaan zetten tot een onderneming genaamd ”Uniek & Smaakvol”. Binnen Uniek & Smaakvol komen mijn expertises als diëtiste en kok samen.

Ook zal ik mijn expertises tijdens het project ”De gezondere sportkantine” inzetten. Samen met o.a. Mieke Govers, Sandra van Vught, Astrid van Hoey, Gerard Broers en Irene Walk (Team Fit) gaan we hard aan de slag.

Graag tot ziens in de ‘nieuwe’ sportkantine, Mieke en Annelie