Succesvolle introductieavond VTON!

Op vrijdagavond kwam Richard Elsinga (oud-profvoetballer en oprichter VTON) naar Berghem Sport om de aftrap te geven van de samenwerking tussen Berghem Sport en VTON.

VTON staat voor Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland en biedt een fantastisch platform voor de ondersteuning van trainers en verbetering van de jeugdopleiding van iedere (amateur)vereniging.

“De VTON Voetbalmethode is ontworpen om de gehele jeugdopleiding van clubs te verbeteren en te optimaliseren. Trainers krijgen de beschikking over een gratis app, waarin de oefenstof op basis van doelstelling per leeftijdscategorie is opgebouwd. Trainers kunnen de leerlijn volgen, maar ook zelf trainingen samenstellen vanuit een bibliotheek waar meer dan 800 trainingen klaar staan!”

Richard Elsinga gaf een presentatie over de opbouw van de leerlijn achter de VTON Trainer app en de mogelijkheden binnen de app. Ook kwamen de aanvullende apps VTON Coach en VTON Play evenals de module voor keeperstraining aan bod. Ook werd een voorbeeldtraining gegeven aan een gecombineerde groep van JO11-1 en JO11-2. De spelers hadden zichtbaar veel plezier tijdens deze speciale training voor alle geïnteresseerde toeschouwers. Ook langs de lijn klonken veel positieve reacties!

Berghem Sport gaat ervoor dat alle teams met VTON aan de slag gaan en daagt trainers daarom uit om het gemak en het plezier te ervaren van deze “jeugdopleiding in je broekzak”

Wij danken Richard Elsinga voor deze mooie introductieavond, maar natuurlijk ook de jongens van JO11-1 en JO11-2 voor hun enthousiaste inzet tijdens de voorbeeldtraining.

Kijk voor meer informatie op http://www.VTON.nl

Als je nog vragen hebt over VTON of wil je toegang tot de app en heb je deze nog niet stuur dan een mail naar hoofdopleidingen@berghemsport.nl

Remco van der Zwaart

Hoofd Opleiding Onderbouw