Pupil van de week – Dylano Cornelissen

Wedstrijd: Berghem Sport – SC Irene

Uitslag: 5-2

Datum: 28-10-2018

Naam: Dylano Cornelissen

Elftal: JO8-1

Basisschool: de Fonkeling

Hobbies: Voetbal

Om kwart over 1 moest ik me melden in de kantine van Berghem Sport. Daar kreeg ik een bal en een vaantje. Toen kreeg ik te horen wat ik vandaag ging doen. Ik vond het best wel spannend. Jacky van Deutekom kwam mij ophalen in de kantine en ik mocht toen mee naar de kleedkamer om mezelf om te kleden. Toen iedereen klaar was liepen we het veld op om te beginnen aan de warming up.

De wedstrijd stond op het punt van beginnen en ik mocht met de spelers mee het veld op. Ik droeg de wedstrijdbal. Toen iedereen elkaar een handje had gegeven mocht ik proberen te scoren bij de tegenstander. Dat lukte!

De wedstrijd mocht ik kijken vanuit de dug-out en gelukkig scoorde Berghem binnen een paar minuten.

In de rust kreeg ik nog een mooi certificaat en een snoepzak.

Ik vond het een mooie middag.

Groetjes

Dylano Cornelissen