Berghem Sport wordt medeorganisator van Internationaal voetbaltoernooi

Samen met HVCH en Prinses Irene gaat Berghem Sport met Pasen 20 en 21 april 2019 het grote, nu nog Top Oss Cup geheten, Internationale voetbaltoernooi organiseren. Een voetbalspektakel van jongens JO 19 t/m JO 8 en meisjes van JO 11 t/m JO 17 vanuit allerlei nationaliteiten, te weten Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Engeland en Schotland. Dat betekent dat ook onze eigen teams hierop kunnen inschrijven en deelnemen. Het gehele toernooi wordt op de sportparken van HVCH, Prinses Irene en Berghem Sport gespeeld, dus met een volledig toernooi over 2 dagen op de Koppelsteeg, met ook een afsluitende prijsuitreiking op de Koppelsteeg. Tot zover voor nu en nadere informatie volgt nog. Noteer nu alvast de data 20 en 21 april 2019 in je agenda, en zijn er leiders/elftallen die interesse hebben in deelname, meld dat de komende tijd alvast aan de toernooivoorzitter Leon van Mierlo.

int-toernooi1