Sinterklaasfeest woensdag 28 november

Hallo voetballers, ouders/verzorgers,

Op woensdag 28 november zal Sinterklaas met zijn zwarte Pieten weer een bezoek brengen aan Berghem Sport.

Door het grote aantal jeugdleden die naar deze Sinterklaasviering kunnen komen, zal deze dag verdeeld worden in 2 dagdelen.

Van 15:00 tot en met 17:00 uur zullen de spelers Onder 6 en Onder 7 een gezellige middag met Sint en zijn Pieten beleven.

Om 18:00 uur zijn de spelers Onder 8 aan de beurt om er tot 20:00 uur een gezellige avond van te maken.

Ook wordt er in het kader van de verjaardag van de Sint een kleurwedstrijd gehouden. De spelers van de teams Onder 6, 7  en 8 kunnen vanaf zaterdag 3 november a.s. een kleurplaat afhalen in het wedstrijdsecretariaat in het clubhuis.

Inschrijven voor deze activiteit is verplicht. Kinderen die niet of te laat aangemeld zijn, kunnen we om organisatorische redenen helaas niet laten deelnemen. Dus schijf je snel in door, vóór 18 november, een mail o.v.v. “Sinterklaasviering” te sturen naar marivanerp60@hotmail.com. Vermeld in de mail duidelijk je naam, leeftijd en in welk team je speelt.

De viering zal uitsluitend voor leden zijn en dus niet voor broertjes en zusjes en/of ouders. Om de vieringen te laten slagen zijn wij op zoek naar ouders, die ons tijdens het betreffende dagdeel van hun kind willen helpen. Mocht u interesse hebben vermeld dit dan even bij de aanmelding van uw kind. Let wel, mocht u willen helpen, ook dan kunnen wij eventuele broertjes en zusjes niet aan de viering laten deelnemen.

Graag tot 28 november!!

Sportieve groeten,                                                                                  Activiteitencommissie Berghem Sport.