Wie wordt de beste E – Sporter van Berghem Sport ? ZATERDAG 05 JANUARI 2019

Na een geslaagde editie in 2018 organiseert de Activiteiten Commissie Jeugd van v.v. Berghem Sport op zaterdag 05 januari 2019 wederom de E- Talents Cup bij Berghem Sport. Er wordt gespeeld met 32 teams ( team bestaat uit 2 spelers ) op 4 TV schermen in de kantine ( ook de TV schermen zijn vernieuwd en zijn nog groter ). Dit is het landelijke FIFA Clubkampioenschap van Nederland. Nieuw is dit jaar dat we tijdens deze dag ook de FIFA SKILL GAMES buiten op het veld spelen. Bij iedere oefening verdienen spelers een aantal punten. Dat is nog niet alles ! Want de winnaars van beide toernooien gaan ons eigen E-sports team vormen !! Dus wie durft de strijd aan ? ( voor alle leeftijden binnen de club ).

Dit FIFA 2019 toernooi begint om 14.00 uur en iedereen dient om 13.30 uur aanwezig te zijn.

Er wordt gespeeld in twee categorieen, t.w. :

  • onder de 14 jaar
  • vanaf 14 jaar en ouder.

 

Iedereen heel veel succes toegewenst tijdens deze FIFA 2019 en misschien wordt jij wel de beste Game Koning en zien we je terug in het E-Sports team van Berghem Sport !!

Tot zaterdag 05 januari 2019

Activiteiten Commissie Jeugd