11 januari – C.V. ’t Kûmt wel goet darttoernooi in de BS kantine

Beste sportliefhebbers,

Op vrijdag 11 januari organiseert C.V. `t Kûmt Wel Goet een koppel darttoernooi. Het toernooi wordt gespeeld in de nieuwe kantine van Berghem Sport. Om 18:45 gaan de deuren open om na een korte uitleg kunnen we van start. Het toernooi bestaat uit een poulefase en een knock-out fase. De twee beste teams uit de poule plaatsen zich voor de winnaarscompetitie. De nummers drie en vier uit de poule zullen doorspelen in de schaduwcompetitie. Deze opzet zorgt ervoor dat iedereen voldoende wedstrijden zal spelen.

Het gouden duo dat de winnaarscompetitie weet te winnen gaat met €50,- prijzengeld naar huis. Ook de winnaars van de schaduwcompetitie en het koppel dat de hoogste finish van de avond weet te noteren mogen rekenen op een prijs. Maar bovenal is het belangrijk om er met zijn allen een gezellige avond van te maken.

Er is ruimte voor 32 koppels om mee te doen aan het toernooi. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar tkumtwelgoetberghem@gmail.com met daarin een zelf verzonnen teamnaam en de namen van de spelers van het team. Het inschrijfgeld bedraagt €20,- per team.

Met sportieve groet,

 

C.V. ’t Kûmt wel goet