UITBETALING JEUGDLEDEN GROTE CLUB ACTIE za 9 feb tussen 11:45 en 14:45

Aan het begin van het seizoen 2018 – 2019 hebben we, als jeugdafdeling, met succes deelgenomen aan de Grote Club Actie. Alle jeugdleden, die hun steentje hieraan hebben bijgedragen nogmaals hartelijk dank voor jullie inbreng.

Daar we dit seizoen voor het eerst deelnamen via eenmalige machtiging werd het opgehaalde bedrag pas eind januari aan onze sportvereniging overgemaakt. Deze week hebben we dit fantastische bedrag voor deelname aan de financiële actie mogen ontvangen, zodat we kunnen overgaan tot het uitbetalen van het extra zakcentje aan deze doelgroep.

Zaterdag 9 februari a.s., van 11.45 – 14.45 uur kunnen deze jeugdleden zich melden in het wedstrijdsecretariaat, waar zij de enveloppe met het verdiende bedrag in ontvangst kunnen nemen.

Activiteiten Commissie Jeugd