Oproep pleegouders

Pleegouders zijn van onschatbare waarde en heel hard nodig. In de regio noordoost Noord-Brabant is nog altijd een tekort aan pleegouders. Stichting Oosterpoort is daarom hard op zoek naar nieuwe pleegouders. Berghem Sport wil Oosterpoort graag helpen bij die zoektocht. Dit doen we door het belang van pleegzorg zichtbaarder te maken. Daarom hangen er op de ballenvanger van veld 3  twee spandoeken (zie bijgevoegde foto’s) met een oproep om pleegouder te worden. Pleegkinderen kunnen jouw support namelijk goed gebruiken!

Ben jij of ken jij iemand waarbij het pleegouderschap op het lijf geschreven is? Neem dan eens een kijkje op www.oosterpoort.org/pleegouder.  Hier delen onze pleegouders hun verhaal. Pleegkinderen kunnen jouw support goed gebruiken. Maak pleegzorg meer zichtbaar door het gesprek over pleegzorg aan te gaan met anderen! Namens Stichting Oosterpoort bij voorbaat dank voor de medewerking.

Het bestuur

pleegouders

img_3734 img_3735