Pupil van de week – Sem van den Broek

Wedstrijd: Berghem Sport – Heeswijk

Uitslag: 1-2

Datum: 10-02-2019

Naam: Sem van den Broek

Elftal: JO9-6

Op zondag 10 februari was het dan eindelijk zover, ik mocht PUPIL van de week zijn bij Berghem Sport. ’s morgens had ik nog wat last van ‘buikpijn’ maar ons pap dacht dat dat meer met de zenuwen te maken had… Zou het??

Ik mocht al lekker vroeg naar Berghem Sport, al om 13:20 uur werd ik opgewacht door Erik Reijs van de Supportersvereniging Berghem Sport. Ik kreeg al gelijk een bal in de clubkleuren, een vaantje én een blikje drinken.

Terwijl ons pap en Erik nog aan de koffie zaten, werd ik door de aanvoerder van het eerste opgehaald om mee naar de kleedkamer te gaan om mezelf daar om te kleden.

Daarna mocht ik met de warming-up meedoen. Toen de spieren wat warmer waren hebben we nog een balletje overgetikt met een aantal jongens. Was erg leuk. Toen zijn we weer naar binnen gegaan en liep de spanning voor de wedstrijd langzaam maar zeker op.

Ik mocht voorop lopen richting het veld en moest toen de wedstrijdbal meenemen, waarna ik van iedereen een hand kreeg en ze me een fijne wedstrijd toe wensten.

Met de aftrap mocht ik alleen op de keeper af… het duurde ff maar nadat ik de paal geraakt had en een ‘OEHHH’ vanuit de tribune klonk, raakte ik de bal iets verkeerd, dus die belande in het zijnet. Maar bij de derde doelpoging was het dan eindelijk raak. Er werd gejuicht op de tribune… Wauwww.

’s-Avonds heb ik nog aan papa gevraagd hoeveel het geworden was. Helaas 1-2 verloren zei hij… Terugdenkend aan de doelpogingen baalde ik ervan dat de eerste 2 pogingen naast gingen, maar er trots op dat die laatste kans er wel in ging. Die ene stond dus mooi op het scorebord… wat als ik die andere 2 ook gemaakt had…dan hadden ze waarschijnlijk gewoon met 3-2 gewonnen!!

Supportersvereniging Berghem Sport, Bestuur, alle spelers trainers en begeleiders van het Urste, en natuurlijk alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor de mooie middag! De oorkonde krijgt een leuk plekje op mijn kamer, de snoepzak is inmiddels al op…helaas!!

Groetjes,

Sem van den Broek
JO 9-6