Wassen van kleding op de club

Met de nieuwe accommodatie is vanaf het begin het plan geweest om de clubkleding zoveel mogelijk in het clubgebouw te wassen. Daarvoor is een professionele wasmachine en droger aangekocht. Onderdeel van dat plan is ook om deze manier van wassen geleidelijk uit te breiden naar alle elftallen. Dat betekent dat die kleding kan worden aangeboden en tegen een vergoeding wordt gewassen in het clubgebouw. De waskosten bedragen voor de pupillen t/m JO-12-1 per tas/per keer € 10,- en voor de junioren/senioren per tas/per keer € 12,50. Om er voor te zorgen dat iedereen de juiste gewassen tenues terug krijgt dienen de volgende voorwaarden in acht te worden genomen.

  • De kosten dienen altijd vooraf bij aanbieding contant te worden afgerekend.
  • Ook dient bij inlevering te worden aangegeven hoeveel shirts, broeken en sokken in de tas aanwezig zijn.
  • Inleveren kan alleen en persoonlijk aan Sandra van Vugt en/of Astrid van Hoeij.
  • Ophalen dient ook met Sandra van Vugt en/of Astrid van Hoeij te worden kortgesloten.

Als hiervoor bij elftallen belangstelling bestaat, kan men contact opnemen met Sandra van Vugt/Astrid van Hoeij / kantinebeheer 06 81266845/06 41696659.

Berghem Sport bedankt Tineke Vos.
Door deze verandering komt er ook een einde aan het wassen van kleding door Tineke Vos. We hebben haar namens het bestuur bedankt voor de jarenlange inzet en bewezen diensten. Ze blijft van harte welkom om langs te komen voor een bakje koffie.

dsc_0616