Scheidsrechtersbloed stroomt door de Berghem Sport-aderen.

Beste voetball(st)ers van Berghem Sport,

Iedere week worden er veel wedstrijden gespeeld bij Berghem Sport. Deze kunnen niet worden gespeeld zonder de aanwezigheid van een scheidsrechter!

Bij Berghem Sport zitten we de laatste jaren aardig krap in de bezetting van wedstrijden met scheidsrechters. Dat is natuurlijk zonde want met de groei van de club Berghem Sport blijven op dit moment wedstrijden onbezet en daardoor moeten leiders of ouders de wedstrijden zelf fluiten, wat niet altijd even goed gaat, meestal door partijdigheid of gebrek aan spelregelkennis.

In de afgelopen periode is gebleken dat het scheidsrechtersbloed in Berghem door de aderen loopt. Nadat Danny van den Heuvel het geschopt heeft tot het allerhoogste amateurvoetbalniveau en zelfs tegen de Jupiler League heeft aangehikt, heeft ook Wessel Timmers recentelijk wedstrijden in de jeugd-eredivisie gefloten, en samen met Aron Ulijn dit seizoen gestart in het KNVB Ambitie-Traject-Scheidsrechters. Dit seizoen heeft Jeffery Adu Boahen zijn SO3-cursus behaald en Pablo van Maren is op dit moment met deze cursus bezig. Daarnaast hebben we natuurlijk nog onze talentvolle verenigingsscheidsrechters welke in de afgelopen jaren hun verenigingsscheidsrechtersdiploma hebben behaald, of op dit moment mee bezig zijn.

Omdat er zoveel scheidsrechters de ambitieuze overstap naar de KNVB maken hebben we uiteraard weer nieuwe aanwas nodig, en daarom wil ik jullie allen vragen (Spelers, ouders, leiders) om eens na te denken (en eventueel te overleggen met een vriend) om (samen?) een scheidsrechterscursus te volgen!

Wat kun je verwachten?
– Een cursus van totaal 4 avonden over 3 á 4 maanden welke door Berghem Sport wordt vergoed.
– Ieder weekend wanneer je beschikbaar bent kun je wedstrijden fluiten tegen een vrijwilligersvergoeding.
– Promotie naar hogere elftallen en/of naar de KNVB. (mogelijkheid tot volgen SO3-cursus)
– Bij voldoende aanmeldingen kan de cursus plaatsvinden op onze eigen accommodatie!!
– Een nieuwe cursus start in het najaar van 2019

Dus:
– Ben jij 14 jaar of ouder (m/v)?
– Ben jij geïnteresseerd in de spelregels van het voetbal?
– Ben je ambitieus om met fluiten hogerop te komen in het voetbal? (Hoe jonger je bent, hoe makkelijker je hogerop komt!)
– Heb je een blessure waardoor je niet meer mag voetballen? Neem de fluit in handen!
– Vind je het leuk om iets terug te doen voor de club?
– Vind je het leuk om je sociale contacten uit te breiden?
– Ook wanneer je gewoon zelf voetbalt, kun je een cursus doen! (’s-Ochtends fluiten, ‘s-middags voetballen! Óf; Zondags voetballen, zaterdags fluiten)

Aarzel dan niet om contact met me op te nemen (de eerste cursussen beginnen al in september!):

WhatsApp /Telefoon:         0651219894
Mail:                 wesseltimmers@outlook.com

Met vriendelijke groet,

Wessel Timmers
Scheidsrechterscoördinator Berghem Sport