Openingsweekend sportcomplex en de Club van 100

Het openingsweekend voor het clubhuis van Berghem Sport is voorbij. Van allerlei activiteiten stonden op de planning. Club van 100 Berghem Sport wou dat niet voorbij laten gaan en gaf zich op met 2 teams voor ‘Levend tafelvoetbal’. Helaas ging dat niet door wegens te weinig aanmeldingen. Club van 100 was dit weekend dus niet actief, maar toch ‘passief’ aanwezig bij de grootse feestavond en op de afsluitende zondag. Daar keek men naar wedstrijd Berghem Sport 1 tegen Helvoirt 1, helaas werd er met 0-2 verloren, en naar de Berghem Sport-tentoonstelling al waar de Club van 100 ook een plaatsje had. Willemien van der Wetering had dat prima voor elkaar. Heel veel elftal- en historische foto’s, shirts en Berghem Sport-attributen waren er te zien. Berghem Sport kan nu vooruit kijken met een schitterende accommodatie.