Pupil van de week – Lou Fleury

Wedstrijd: Berghem Sport – Erp

Uitslag: 2-5

Datum: 24-03-2019

Naam: Lou Fleury

Elftal: JO9-1

Hallo allemaal!

Ik ben Lou Fleury en ben pupil van de week!
Ik heb de nachtjes afgeteld naar deze dag. Ik keek heel erg uit naar het ontmoeten van alle spelers van het beste elftal van Berghem Sport.

Het vetst van allemaal vond ik dat ik vandaag het veld op mocht met de spelers. We gingen over passen en deden een warming up.

Ik mocht de aftrap nemen. Donny van Herpen, nummer 9, gaf een tikje naar voren, ik ging lopen met de bal aan de voet. Bij de eerste speler die ik tegen kwam deed ik de schaar en speelde ik voorbij, bij de volgende speler een akka en toen ging ik recht op de keeper af. Ik liep naar de linkerkant van de goal, maar schoot m rechts in de hoek. De keeper had geen schijn van kans, onhoudbaar…

Daarna heb ik in de dug-out de wedstrijd gevolgd en ben ik nog in de bestuurskamer geweest.

Ik ben heel erg blij en trots op mijn nieuwe bal met het logo van Berghem Sport.

Super bedankt voor alles, ik heb er heel erg van genoten.

Het was superleuk en zou deze middag wel 100 keer over willen doen.

Groeten van Lou