Uw bijdrage aan het Euro Sportring Toernooi is doorslaggevend !!

Beste Berghem Sport familie,

In het Paasweekend zaterdag 20 / zondag 21 april organiseert onze sportvereniging Berghem Sport voor de eerste keer een groot internationaal voetbaltoernooi, tesamen met de v.v. Prinses Irene en H.V.C.H.

Om dit internationaal toernooi tot een succes te maken, zijn we, als organisatie, zoekende naar enthousiaste medewerkers / sters om een van de vele taken c.q. werkzaamheden in te vullen. Als Toernooicommissie zijn we op zoek naar personen voor verkeersregelaars, en vooral scheidsrechters, toezicht kleedlokalen en beheer, facilitair, zoals verzorging lunch en kantine werkzaamheden.

Wilt U door ondersteuning van bovenstaande werkzaamheden een  belangrijke bijdrage leveren aan dit grootse sportevenement binnen onze sportvereniging, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Leon van Mierlo; tel. 06 – 41170378 of door verzending van een mailbericht waarin U aangeeft waarnaar uw voorkeur uitgaat  naar : leonvanmierlo@hetnet.nl.

Bij voorbaat onze dank voor uw spontane medewerking.

 

Werkgroep E.S.R. – toermooi
Leon van Mierlo