Berghem Sport kan terugzien op een geslaagd Internationaal Voetbal Toernooi

Onder een zonovergoten hemel werden op de Koppelsteeg afgelopen zaterdag en zondag door 46 teams heel veel wedstrijden gespeeld in het kader van het Top Oss Cup toernooi onder auspiciën van Eurosportring. We kunnen spreken van een zeer geslaagd toernooi met heel veel voetballers en heel veel toeschouwers. Op zondag was er een mooie respectceremonie met voor elke deelnemer een medaille en later in de middag de prijsuitreiking voor de klasse winnaars. Het was voor Berghem Sport het eerste internationale toernooi op een zo grote schaal georganiseerd. Dankzij de medewerking van vele vrijwilligers in de algemene organisatie, in de catering  en optredend als scheidsrechter is het toernooi prima verlopen en kunnen we terugzien op een zeer geslaagd evenement. Ook de vele positieve reacties van buitenlandse gasten laten dit horen en ook vanuit Eurosportring waren er complimenten.

De  volgende jaren zal het toernooi samen met HVCH en Prinses Irene verder gaan onder de nieuwe naam Brabant Open !!.

Zoals gezegd dit alles kon alleen mogelijk worden gemaakt door de medewerking en inzet van velen binnen de club. Hiervoor willen we dan ook iedereen die op enigerlei wijze hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk danken !!!!

De organisatie