Pupil van de Week – Eef van Eeden

Wedstrijd: Berghem Sport – Vianen Vooruit

Uitslag: 5-1

Datum: 12-05-2019

Naam: Eef van Eeden

Zondag 12 mei mocht ik pupil van de week zijn. Toen ik die dag wakker werd, was ik al heel zenuwachtig. Ik had er heel veel zin in!
Pupil van de week zijn was echt heel erg leuk. Je mag zoveel dingen doen die allemaal zo leuk zijn! In de kleedkamer met alle jongens en de warming-up meedoen op het veld. Ik deed extra goed mijn best met overschieten. De bal het veld op dragen, de scheidsrechter helpen, een goal proberen te scoren. En dat is gelukt! Ik zag dat het een lange keeper was dus heb hem over de grond in de hoek geschoten. Want dat heb ik geleerd als je ziet dat de keeper groot is.
Alle mooie cadeautjes die ik ook nog kreeg hebben een mooie plek gekregen op mijn slaapkamer. Maandag op school heb ik er in de klas over verteld en mijn vaantje laten zien.
Een hele fijne middag heb ik gehad en zal ik niet snel vergeten!
Groetjes Eef