AD DE GROOT IN HET ZONNETJE GEZET DOOR KABOUTERS BIJ AFSCHEID.

Vandaag was de laatste training van de kaboutervoetballers van Berghem Sport. Ondanks de verslechterde gezondheid, vanwege zijn ziekte, wilde Ad de Groot daar koste wat kost bij zijn. Hij wilde graag persoonlijk afscheid nemen van zijn geliefde kabouters. De kabouters en hun trainers maakten  natuurlijk van de gelegenheid gebruik om Ad eens flink in het zonnetje te zetten.

Nadat Ad de Groot in een verder verleden al verantwoordelijk was voor de introductie van het F-voetbal bij Berghem Sport, stond hij 8 jaar geleden ook aan de wieg van het Kaboutervoetbal. Inmiddels groeit het kaboutervoetbal bij Berghem Sport uit zijn voegen en zijn er meer dan 50 leden. Dit is iets waarop we bij Berghem Sport allemaal heel trots kunnen zijn.

Aan het eind van de training nam Ad het woord en na de laatste administratieve en huishoudelijke mededelingen trakteerde hij de kabouters op een heerlijk zakje chips. Ad werd door de spelers en trainers bedankt voor zijn grote inzet voor Berghem Sport. Van alle spelers ontving hij een mooie bloem en van de trainers verschillende lekkernijen.

Graag bedanken wij Ad voor zijn jarenlange inzet voor Berghem Sport en de grote betekenis die hij heeft gehad voor het ontwikkelen en uitbreiden van het pupillen- en kaboutervoetbal binnen de vereniging. Wij wensen Ad, Elly en de rest van de familie natuurlijk heel veel sterkte in de komende periode!

resizerimage3-777x518 resizerimage4-777x518 resizerimage5-777x518 resizerimage6-777x518resizerimage7-777x518 resizerimage9-777x518resizerimage10-777x518 resizerimage11-777x518

resizerimage12-777x518resizerimage15-777x518