Indeling jeugdteams 2019/2020

Ieder jaar weer veelbesproken en hopelijk tot eenieders goedkeuring; de teamindelingen voor seizoen 2019/2020. Ook dit keer weer met de nodige zorg en aandacht tot stand gekomen. Vanaf het moment dat een seizoen start tot aan het einde van een seizoen als de nieuwe teamindeling bekend wordt gemaakt zijn hoofdopleidingen, coördinatoren, trainers, etc, de spelers aan het beoordelen op hun niveau. Dit geldt niet allen voor de indeling van de standaard (selectie) teams maar ook voor de indeling van de overige teams. Op basis van deze informatie wordt aan het einde van het seizoen door de hoofdopleiding en klasse coördinatoren met input van leiders/trainers de uiteindelijke puzzel gemaakt, zoveel mogelijk rekening houdend met niveau, wensen en mogelijkheden van spelers en speelsters. Bij het indelen van een grote jeugdafdeling, ontkomen we er echter helaas niet aan om alle verzoeken te kunnen honoreren. Hopelijk is zo goed als iedereen tevreden met de indeling. Wij hopen op begrip van degene die er wellicht iets minder content mee is.

Op donderdagavond 20 juni tussen 19:30-21:00 uur is er een inloop mogelijkheid op sportpark de Koppelsteeg voor ouders en/of spelers die vragen hebben m.b.t. de teamindeling. Daarvoor is een afvaardiging van de Technische Commissie, hoofdopleidingen en klasse-coördinatoren op het sportpark aanwezig om vragen te beantwoorden.

Voor diegene die stoppen met voetballen het verzoek om dit schriftelijk te melden. Senioren bij Frank Brands, Jeugd bij Leon van Mierlo.

Seizoenstart 2019/2020

  • Selectie senioren en A-cat jeugdteams starten vanaf ma 12 aug met trainen en za 17 aug met wedstrijden;
  • Voor de B-cat zowel jeugd als senioren starten vanaf ma 19 aug met trainen en za 24 aug met wedstrijden;
  • Kledinguitgifte zaterdag 17 augustus tussen 9:30-12:00u;
  • Communicatie vrijwilligerstaken vanuit ouders jeugdteams (m.b.t. oud papier ophalen en ondersteuning beheer op zaterdag) op donderdag 22 augustus via website en klasse-coördinatoren.

Vacatures

Bij de diverse teams staan er nog vacatures open bij voor trainers, leiders en grensrechters. Indien u interesse heeft om een team of juist het team van uw zoon of dochter te begeleiden, neem dan contact op met: hoofdopleidingen@berghemsport.nl

Woord van dank
Namens zowel het Bestuur als de Technische Commissie willen wij alle vrijwilligers zoals trainers, leiders, scheids- en grensrechters, beheerders, klasse-coördinatoren en alle andere die het mogelijk maken onze kinderen met plezier te laten voetballen, van harte bedanken voor hun inzet en bijdrage. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om een leuke vereniging als Berghem Sport te laten functioneren.