Nieuws

Previous Next

Pupil van de week – Sem Schuurmans
Pupil-van-de-week-Sem-Schuurmans

Wedstrijd: Berghem Sport – Real Lunet Uitslag: 0-0 Datum: 02-12-2018 Naam: Sem Schuurmans Elftal: JO9-6 Basisschool: De Fonkeling Hobbies: Voetbal en Toneelspelen Afgelopen zondag mocht ik Pupil vd Week zijn bij het Eerste elftal van Berghem Sport. Ik had er erg zin in, maar ik vond het niet eng. Eerst ging ik naar de kantine en daar kreeg ik drinken en een mooie Berghem Sport bal. Toen mijn drinken op was, mocht ik met aanvoerder Jacky mee naar de kleedkamer om mijn tenue aan te trekken. Er sto…

MO15-1 Kampioen!!
MO15-1-Kampioen
Dringend oproep oud papier ophalen !!!
oudpapier

Dringende oproep Oud papier ophalen. Door omstandigheden is er op woensdag 5 december as. dringend hulp nodig van liefst 2 personen om oud papier op te halen. De inkomsten vanuit oud papier zijn voor een vereniging als Berghem Sport onmisbaar !. Heb je dus woensdag 5 december vanaf 18.00 uur een paar uurtjes tijd, meld je dan svp bij Willy vd Oever 0412 402174.

Berghem Sport heeft handdoeken met eigen logo.
handdoek-bs1

Wie Interesse heeft in z’n mooi handdoek TE KOOP  vanaf zaterdag voor de actie prijs van € 5,– IN DE KLEUREN : BLAUW en GEEL met opdruk Afmetingen : 50 bij 100 cm. Een leuk cadeautje voor het Sinterklaasfeest. Verkrijgbaar bij het wedstrijdsecretariaat in het Berghem Sport clubhuis. Kan zich melden bij Leo van Mierlo leonvanmierlo@hetnet.nl De prijs voor deze handdoek is €5,-

Gasfrituur te koop bij Berghem Sport
IMG-20181127-WA0003

Vanwege de overgang naar een nieuw gebouw dat gasloos is uitgevoerd, heeft Berghem Sport een gasfrituur in de aanbieding. Het apparaat is in prima staat en goed onderhouden. Dit wordt ook bevestigd door de leverancier van onze nieuwe (elect) frituur en heeft volgens zijn zeggen voor een dergelijk apparatuur betrekkelijk weinig gebruik gekend tot nu toe. Is er interesse of wilt u informatie over de vraagprijs, graag contact met bestuur 0652077736.

Foutje prijs Computerstandaarden
img-20181124-wa0004

In tegenstelling tot de prijs in dit eerdere bericht zijn de standaarden te koop voor 150,- !!!!

Contract met trainer verlengt
_ad17245

Tijdens de ALV van Berghem Sport is bekend gemaakt dat de huidige hoofdtrainer Willem van der Burgt ook volgend seizoen verbonden blijft aan de club.

Aanvangstijden wedstrijden 1e elftal op 9 en 16 december gewijzigd
Berghem-Sport-1

Nu de winter nadert, wordt het eerder donker. Daarom beginnen de wedstrijden van Berghem Sport 1 op 9 en 16 december eerder. De aanvangstijd is dan 14.00 uur in plaats van 14.30 uur. Op 9 december betreft het een uitwedstrijd tegen EVVC in Vinkel. Zondag 16 december speelt het team thuis tegen Emplina.

Data Algemene ledenvergadering en nieuwjaarsreceptie
algemene_ledenvergadering

Op donderdag 29 november a.s. aanvang 21.00 uur wordt de algemene ledenvergadering (ALV) gehouden. De nieuwjaarsreceptie staat gepland op woensdag 2 januari 2019 aanvang 19.00 uur. Gezien de planning van de nieuwbouw is de kantine op 29 november a.s. nog niet beschikbaar. Dat betekent dat de ALV nog in het bestaande kantine plaats vindt. Elkaar een goed nieuwjaar wensen kan wel in het nieuwe clubhuis. We rekenen op een goede opkomst bij beide bijeenkomsten. Graag alvast noteren in ieders agenda….