Pupil van de week

Pupil van de Week – Jessie Kradolfer
Pupil-van-de-Week-Jessie-Kradolfer

Wedstrijd: Berghem Sport – Venhorst Uitslag: 3-1 Datum: 26-05-2019 Naam: Jessie Kradolfer 26 Mei 2019 een mooie dag om pupil van de week te zijn én het is ook nog mijn 8e verjaardag! Om 13.20 uur mocht ik me melden bij Jeroen in de kantine, we kregen een lekker glaasje drinken en Jeroen legde mij uit wat ik deze middag voor leuks mocht verwachten. Kreeg ik ook zomaar een mooie bal, shawl en vaantje van Berghem Sport! Een mooi pupil tenue aan doen en gaan warm lopen met de spelers. Na het loopwer…

Pupil van de Week – Eef van Eeden
Pupil-van-de-Week-Eef-van-Eeden

Wedstrijd: Berghem Sport – Vianen Vooruit Uitslag: 5-1 Datum: 12-05-2019 Naam: Eef van Eeden Zondag 12 mei mocht ik pupil van de week zijn. Toen ik die dag wakker werd, was ik al heel zenuwachtig. Ik had er heel veel zin in! Pupil van de week zijn was echt heel erg leuk. Je mag zoveel dingen doen die allemaal zo leuk zijn! In de kleedkamer met alle jongens en de warming-up meedoen op het veld. Ik deed extra goed mijn best met overschieten. De bal het veld op dragen, de scheidsrechter helpen, een…

Pupil van de week – Jesse de Groot
Pupil-van-de-week-Jesse-de-Groot

Wedstrijd: Berghem Sport – Emplina Uitslag: 2-5 Datum: 20-04-2019 Naam: Jesse de Groot Elftal: JO10-7 Basisschool: Het Baken Oss Hobbies: voetballen, gamen Hallo allemaal, Op paaszaterdag mocht ik pupil van de week zijn. Toen ik met mijn ouders bij Berghem Sport aankwam, kreeg ik eerst wat te drinken. Daarna mocht ik me gaan omkleden. Tijden de warming-up mocht ik meedoen met de spelers. Met de opkomst heb ik de bal het veld opgedragen en daarna gescoord bij de keeper van Emplina. De 1e helft za…

Pupil van de week – Bram van Kessel
embleem

Wedstrijd: Berghem Sport – EVVC Uitslag: 1-6 Datum: 14-04-2019 Naam: Bram van Kessel Elftal: JO10-5 Basisschool: Het Molenveld Hobbies: voetballen, gamen en lego   Een hele spannende zondag. Eerst mocht ik me melden in de kantine. Daar kreeg ik voetbalkleding en werd ik opgehaald door de aanvoerder. Samen omkleden in de kleedkamer en luisteren hoe de opstelling is. De warming up was heel gaaf. Ik heb over mogen trappen en mee mogen inlopen met de spelers. Helaas had ik geen goal gemaakt voo…

Pupil van de week – Lou Fleury
Pupil-van-de-week-Lou-Fleury

Wedstrijd: Berghem Sport – Erp Uitslag: 2-5 Datum: 24-03-2019 Naam: Lou Fleury Elftal: JO9-1 Hallo allemaal! Ik ben Lou Fleury en ben pupil van de week! Ik heb de nachtjes afgeteld naar deze dag. Ik keek heel erg uit naar het ontmoeten van alle spelers van het beste elftal van Berghem Sport. Het vetst van allemaal vond ik dat ik vandaag het veld op mocht met de spelers. We gingen over passen en deden een warming up. Ik mocht de aftrap nemen. Donny van Herpen, nummer 9, gaf een tikje naar voren,…

Pupil van de week – Esmee Theunissen
Pupil-van-de-week-Esmee-Theunissen

Wedstrijd: Berghem Sport – Helvoirt Uitslag: 0-2 Datum: 10-03-2019 Naam: Esmee Theunissen Elftal: JO8-4 Dat was nog eens een verrassing dat ik pupil van de week mocht zijn. Een echt verjaardagscadeau want op 9 maart was ik jarig. Om 13.15 uur werd ik verwacht in de kantine en heeft René mij uitgelegd wat ik die middag allemaal mocht doen. Heel fijn, want ik vond het stiekem toch wel heel spannend. Van René kreeg ik een bal, sjaal en vaantje van Berghem Sport. Toen was het tijd om me om te kleden…

Pupil van de week – Rijs van den Hurk
Pupil-van-de-week-Rijs-van-den-Hurk

Wedstrijd: Berghem Sport – DAW Uitslag: 3-2 Datum: 24-02-2019 Naam: Rijs van den Hurk Elftal: JO9-5 Wat een leuke dag, eerst met iedereen op de foto en daarna mocht ik Pupil van de week zijn. Voor de wedstrijd met de spelers oefeningen doen. Toen met zijn allen het veld op. Handjes geven en daarna heb ik de eerste goal gemaakt van de wedstrijd. De scheids had dan ook de eindstand verkeerd, want het was 4-1 in plaats van 3-1. Hele leuke spulletjes gekregen en ook nog een oorkonde. Super leuk en p…

Pupil van de week – Sem van den Broek
Pupil-van-de-week-Sem-van-den-Broek

Wedstrijd: Berghem Sport – Heeswijk Uitslag: 1-2 Datum: 10-02-2019 Naam: Sem van den Broek Elftal: JO9-6 Op zondag 10 februari was het dan eindelijk zover, ik mocht PUPIL van de week zijn bij Berghem Sport. ’s morgens had ik nog wat last van ‘buikpijn’ maar ons pap dacht dat dat meer met de zenuwen te maken had… Zou het?? Ik mocht al lekker vroeg naar Berghem Sport, al om 13:20 uur werd ik opgewacht door Erik Reijs van de Supportersvereniging Berghem Sport. Ik kreeg al gelijk een bal in de clubk…

Pupil van de week – Sem Schuurmans
Pupil-van-de-week-Sem-Schuurmans

Wedstrijd: Berghem Sport – Real Lunet Uitslag: 0-0 Datum: 02-12-2018 Naam: Sem Schuurmans Elftal: JO9-6 Basisschool: De Fonkeling Hobbies: Voetbal en Toneelspelen Afgelopen zondag mocht ik Pupil vd Week zijn bij het Eerste elftal van Berghem Sport. Ik had er erg zin in, maar ik vond het niet eng. Eerst ging ik naar de kantine en daar kreeg ik drinken en een mooie Berghem Sport bal. Toen mijn drinken op was, mocht ik met aanvoerder Jacky mee naar de kleedkamer om mijn tenue aan te trekken. Er sto…

Pupil van de week – Seff Lichteveld
Pupil-van-de-week-Seff-Lichteveld

Wedstrijd: Berghem Sport – Volharding Uitslag: 1-2 Datum: 18-11-2018 Naam: Seff Lichteveld (7 jaar) Elftal: JO8-1 Basisschool: de Fonkeling groep 4 Hobbies: Voetbal, game en darten Wat een mooie belevenis deze dag. Opeens zat ik na de warming up met de spelers van Berghem Sport 1 in de kleedkamer met de muziek aan, dat is cool. En toen mocht ik, vlak voor de wedstrijd begon, vanaf de middenstip met de bal op de keeper af van Volharding en dan scoren natuurlijk. Pupil zijn van de week is echt sup…

Pupil van de week – Dylano Cornelissen
Pupil-van-de-week-Dylano-Cornelissen

Wedstrijd: Berghem Sport – SC Irene Uitslag: 5-2 Datum: 28-10-2018 Naam: Dylano Cornelissen Elftal: JO8-1 Basisschool: de Fonkeling Hobbies: Voetbal Om kwart over 1 moest ik me melden in de kantine van Berghem Sport. Daar kreeg ik een bal en een vaantje. Toen kreeg ik te horen wat ik vandaag ging doen. Ik vond het best wel spannend. Jacky van Deutekom kwam mij ophalen in de kantine en ik mocht toen mee naar de kleedkamer om mezelf om te kleden. Toen iedereen klaar was liepen we het veld op om te…

Pupil van de week – Jens Ketting JO8-3
Pupil-van-de-week-Jens-Ketting-JO8-3

Wedstrijd: Berghem Sport – Sparta’18 Uitslag: 1-1 Datum: 7-10-2018 Naam: Jens Ketting Elftal: JO8-3 Ik was erg blij toen mama zei dat ik op 7 oktober pupil van de week was! Ik moest op tijd in de kantine zijn om te horen wat ik vandaag moest doen. Ik kreeg toen ook een bal en een vaantje! Ik werd opgehaald door de aanvoerder en mocht toen mee de kleedkamer in. In de kleedkamer was erg harde muziek. Daarna mocht ik meedoen met de warming up en overschieten met een paar spelers. Ik mocht voor de w…

Pupil van de week – Sven de Visser JO8-2
Pupil-van-de-week-Sven-de-Visser-JO8-2

Wedstrijd: Berghem Sport – SSS’18 Uitslag: 1-3 Datum: 30-9-2018 Naam: Sven de Visser Elftal: JO8-2 Leeftijd: 7 School: De Fonkeling groep 4 Op 30 september 2018 was ik pupil van de week bij Berghem Sport. Ik moest er op tijd zijn om me om te kleden en mocht bij het team in de kleedkamer. We gingen naar het veld voor de warming up. Ik mocht overspelen met een jongen uit het team. Ook moest er een nieuwe teamfoto gemaakt worden omdat ze nieuwe sponsors hebben. Ik mocht natuurlijk niet op de foto …

Pupil van de week – Guusje en Bregje Bens
Pupil-van-de-week-Guusje-en-Bregje-Bens

Wedstrijd: Berghem Sport – Volkel Uitslag: 1-0 Datum: 20-5-2018 Naam: Guusje en Bregje Bens Op zondag 20 mei was het zover: we mochten Pupil van de Week zijn. We vonden het best spannend en waren een beetje zenuwachtig. Eerst gingen we omkleden en mochten we mee het veld op om de warming up te doen. Ook mochten we met twee spelers van het eerste elftal over passen. Toen gingen we mee naar de kleedkamer en kort erna met de scheidsrechter, vlaggers en spelers mee het veld op. En daarna gebeurde he…

Pupil van de Week – Mik Kerkhof
Pupil-van-de-Week-Mik-Kerkhof

Wedstrijd: Berghem Sport – Vitesse’08 Uitslag: 2-1 Datum: 13-5-2018 Naam: Mik Kerkhof Elftal: JO8-3

Pupil van de week – Wes Bimbergen
Pupil-van-de-week-Wes-Bimbergen

Wedstrijd: Berghem Sport – DAW Uitslag: 2-1 Datum: 8-4-2018 Naam: Wes Bimbergen Elftal: JO9-6 Basisschool: de Fonkeling Hobby’s: voetbal, taekwondo, buiten spelen met vriendjes, tv kijken Ik vond het heel leuk om pupil van de week te zijn. Eerst ging ik de kantine in met een meneer en kreeg een grote AA. Ik mocht met de aanvoerder naar de kleedkamer en daar kreeg ik een shirt van het eerste aan. Er stond muziek op in de kleedkamer. We gingen warm lopen op het veld en ik ging met de wissels overp…

Pupil van de week – Thygo Derks
Pupil-van-de-week-Thygo-Derks

Wedstrijd: Berghem Sport – Vianen Vooruit Uitslag: 3-0 Datum: 25-3-2018 Naam: Thygo Derks Elftal: JO8-5 Leeftijd: 7 Basisschool: Het Molenveld Hobbies: Voetbal en skien Ik hoorde pas een paar dagen van te voren dat ik “pupil van de week”mocht zijn. Dat vond ik echt super leuk. Eindelijk was het zondag tijd om naar Berghem Sport te gaan. Na de uitleg in de kantine werd ik door de aanvoerder meegenomen naar de kleedkamer. De harde muziek in de kleedkamer vond ik erg leuk! Na het omkleden mocht ik…

Pupil van de week – Tijn van Sonsbeek
Pupil-van-de-week-Tijn-van-Sonsbeek

Wedstrijd: Berghem Sport – Sparta’25 Uitslag: 1-1 Datum: 11-3-2018 Naam: Tijn van Sonsbeek Elftal: JO8-2 Leeftijd: 7 Basisschool: Het Molenveld Hobbies: Voetbal en zwemmen Weken geleden wist ik al dat ik vandaag “pupil van de week” mocht zijn en ik stond om 7:00 uur al klaar om naar Berghem Sport te gaan. Helaas moest ik tot 13:00 uur wachten maar ik had er daarom alleen maar meer zin in. Bij Berghem Sport aangekomen kreeg ik eerst even uitleg en ging daarna mee met de spelers naar de kleedkamer…

Pupil van de Week – Jurre Teunissen
Pupil-van-de-Week-Jurre-Teunissen

Wedstrijd: Berghem Sport – Handel Uitslag: 3-2 Datum: 4-2-2018 Naam: Jurre Teunissen Elftal: JO9-3 Leeftijd: 8 jaar Basisschool: De Teugelaar Hobbies: Gamen + Voetballen   Ik vond het heel leuk dat ik mee het veld op mocht lopen met de spelers en de scheidsrechter. Wat ik wel spannend vond is dat ik in de kleedkamer van de spelers mocht omkleden, maar ik vond het wel leuk. En vooral toen ik merkte dat de spelers best aardig waren, ze draaiden muziek en praatten met me. En ik vond het super…

Pupil van de week – Daan van Schijndel
Pupil-van-de-week-Daan-van-Schijndel

Wedstrijd: Berghem Sport – Boekel Sport Uitslag: 1-5 Datum: 18-2-2018 Naam: Daan van Schijndel Elftal: JO8-4 Leeftijd: 7 jaar Basisschool: ’t Molenveld   Ik vond het heel leuk om pupil van de week te zijn bij de wedstrijd tegen Boekel Sport. Jammer dat Berghem Sport heeft verloren maar gelukkig had ik mijn doelpunt wel gemaakt. Dat was dan ook wel het aller leukste van de hele middag. Ik wist niet zo goed wat het inhield pupil van de week zijn, maar Renée heeft het mij bij binnenkomst in de…

Pupil van de week – Jayden van de Ven
Pupil-van-de-week-Jayden-van-de-Ven

Wedstrijd: Berghem Sport – Hapse Boys Uitslag: 4-1 Datum: 28-1-2018 Naam: Jayden van de Ven Elftal: JO8-2 Leeftijd: 7 jaar Basisschool: De Fonkeling Hobbies: Voetbal en zwemmen   Om 13.15 waren we bij Berghem Sport en werden we netjes ontvangen. Papa, mama mijn broertje Tygo en ik kregen wat drinken. Daarna werd ik door de aanvoerder, Dave, opgehaald en mocht ik mee naar de kleedkamer om me samen met de spelers om te kleden. Nu mocht ik gaan warm lopen met het 1 e. Eerst liep ik een paar ke…

Pupil van de week – Daan Kersten
Pupil-van-de-week-Daan-Kersten

Wedstrijd: Berghem Sport – Nijnsel/TVE Reclame Uitslag: 1-1 Datum: 29-10-2017 Naam: Daan Kersten Elftal: JO9-2 Leeftijd: 8 jaar Basisschool: Molenveld Hobbies: Voetbal – 365 Panini kaartjes   Ik was al twee weken zenuwachtig omdat ik Pupil van de Week mocht zijn. Ik werd door Harm van de supportersvereniging ontvangen en ik mocht iets drinken uitzoeken. Daarna werd ik door de aanvoerder, Dave, opgehaald en mocht ik mee naar de kleedkamer waar ik met de spelers mocht omkleden. Er stond erg h…

Pupil van de week – Roy Schimmel
Pupil-van-de-week-Roy-Schimmel

Wedstrijd: Berghem Sport – Olympia’18 Uitslag: 1-1 Datum: 08-10-2017 Naam: Roy Schimmel Elftal: JO9-4 Leeftijd: 8 jaar Basisschool: De Fonkeling Hobbies: Computeren & voetballen   Donderdag Ik werd gebeld dat ik pupil van de week ben en ik was zo blij dat ik sprong van blijdschap. Zondag Papa en ik fietsten er naar toe en er stond iemand die ons leidde naar Harm van Hoeij. Ik kreeg chocomel en hij legde de dag uit. Ik ging omkleden en ik kreeg een speciaal shirt en ook nog een bal. Ik g…

Pupil van de week – Milan v.d. Heijden
Pupil-van-de-week-Milan-v.d.-Heijden

Wedstrijd: Berghem Sport – Nooit Gedacht Uitslag: 1-1 Datum: 24-09-2017 Naam: Milan v.d. Heijden Elftal: JO9-1 Leeftijd: 7 jaar

Pupil van de week – Nick Opstal
Pupil-van-de-week-Nick-Opstal

Wedstrijd: Berghem Sport – Nulandia Uitslag: 2-2 Datum: 14-04-2017 Naam: Nick Opstal Elftal: JO8-1   Leeftijd : 8 jaar Basisschool : De Teugelaar in Oss. Groep 4 Hobbies : Voetballen Verhaaltje : Vandaag was ik Pupil van de Week en dat was super leuk. In de kantine zat René al op mij te wachten en vertelde wat ik die middag ging doen. Eerst werd ik opgehaald in de kantine door Gijs Kappen en gingen naar de kleedkamers waar muziek op stond en de Jel werd geroepen. Ik ging samen met Kaan in d…

Pupil van de week – Lars van der Zwaart
berghemsport-dsc-0005

Wedstrijd: Berghem Sport – DSC Uitslag: 4-1 Datum: 30-04-2017 Naam: Lars van der Zwaart Elftal: JO9-10G Leeftijd: 6 jaar Basisschool: De Fonkeling, tweede stroming Hobby’s: Voetballen, skiën, bordspelletjes spelen, buitenspelen en gamen Verhaaltje: Al een paar weken wist ik dat ik Pupil van de week mocht zijn en ik had er heel veel zin in. Eindelijk was het zover. Met een beetje spanning ging ik naar Berghem Sport toe. Daar werd ik door René van Gisteren ontvangen en hij vertelde me wat er allem…

Pupil van de week – Simon van den Heuvel
Pupil-van-de-week-Simon-van-den-Heuvel

  Wedstrijd: Berghem Sport – Margriet Uitslag: 3-2 Datum: 19-03-2017 Naam: Simon van den Heuvel Elftal: JO9-9 6 jaar Basisschool de fonkeling Hobby’s Voetbal / tennis Ik vond het super leuk om pupil van de week te zijn. In het begin vond ik het heel spannend wat ik allemaal moest verwachten. René vertelde zoveel wat ik moest en mocht doen. In de kleedkamer was nog heel harde muziek wat echt heel hard was, de spelers waren super aardig voor me en vroegen veel aan me over voetbal. Toen ik op…

Pupil van de week – Daan Verbeek
Pupil-van-de-week-Daan-Verbeek

Wedstrijd: Berghem Sport – FC Uden Uitslag: 2-0 Datum: 19-02-2017 Naam: Daan Verbeek Elftal: JO9-9 Ik ben Daan Verbeek , 6 jaar oud en ik voetbal bij de J09-9 van Berghem Sport. Daar sta ik graag in de goal of in de verdediging. Ik zit in groep 3 van basisschool de Fonkeling en ben naast voetbal ook dol op skiën en zwemmen. Wat cool om pupil van de week te mogen zijn! Ik mocht met de groep meetrainen met de warming-up en allerlei oefeningen samen doen, dat was echt supergaaf. Maar het de aller-l…

Pupil van de week – Mart van Gaal
Pupil-van-de-week-Mart-van-Gaal

Wedstrijd: Berghem Sport – Boekel Sport Uitslag 2-1 Datum: 29-01-2017 Naam: Mart van Gaal Elftal: JO9-5G Hallo, Vandaag was ik de pupil van week. Ik ben Mart van Gaal, ben 8 jaar en speel zelf in de J09-5 oftewel de F6 waarmee we voor de winterstop najaarskampioen zijn geworden. De tegenstander was Boekel Sport, hier hadden ze de vorige wedstrijd van verloren, dus de motivatie was hoog. Het was nog even spannend of de wedstrijd wel door zou gaan want er lag gisterochtend nog steeds sneeuw op het…

Pupil van de week – Fenn van Schijndel
Pupil-van-de-week-Fenn-van-Schijndel

Wedstrijd: Berghem Sport 1 – Den Dungen 1 Uitslag 4-2 Datum: 4-12-2016 Naam: Fenn van Schijndel Elftal: JO9-7

Pupil van de week – Binck van Thiel
Pupil-van-de-week-Binck-van-Thiel

Wedstrijd: Berghem Sport 1 – Handel 1 Uitslag 2-2 Datum: 6-11-2016 Naam: Binck van Thiel Elftal: JO9-7 Mijn naam is Binck, ik ben 7 jaar en zit in groep 4 van het Molenveld. Bij Berghem Sport speel ik in de F8, oftewel J09-7 en ben ik de keeper van het team. Keepen vind ik leuk, ik moet alleen nog een beetje leren om harder LOSSSS te roepen. Ik heb heel veel plezier in het voetballen en vind het leuk om met een hoop jongens samen te werken. De vrijdagavond trainingen zijn super met Willem en Esa…

Pupil van de week – Nick Bimbergen
Pupil-van-de-week-Nick-Bimbergen

Wedstrijd: Berghem Sport 1 – St Mich.Gestel 1 Uitslag 1-2 Datum: 16-10-2016 Naam: Nick Bimbergen Elftal: JO9-7

Pupil van de week – Peet Guelen
Pupil-van-de-week-Peet-Guelen

Wedstrijd: Berghem Sport 1 – Volkel 1 Uitslag 3-3 Datum: 2-10-2016 Naam: Peet Guelen Elftal: JO9-4 Hallo, ik ben Peet Guelen en ik ben 7 jaar. Bij Berghem Sport speel ik bij JO9-4, oftewel de F5.  Ik zit in groep 4 van basisschool Het Molenveld, waar ik met mijn vriendjes altijd aan het voetballen ben op het schoolplein of op het veldje. Naast voetballen is taekwondo ook een hobby van mij, maar voetballen vind ik echt wel het aller-leukste! Ik vond het superleuk dat ik op zondag 2-10 de pupil va…

Pupil van de week – Keano van der Sloot.
Pupil-van-de-week-Keano-vd-Sloot

Mijn naam is Keano van der Sloot en ik speel in de JO9-3G, oftewel de F4. Ik zit in groep 5 op basisschool De Fonkeling. Mijn jongere zusjes Kesha en Britt zitten ook op deze school. Voetballen vind ik helemaal geweldig, dat is mijn grootste hobby. Zondag 18 september was ik pupil van de week tijdens de wedstrijd tegen D.A.W. Toevallig moest ik met mijn team zaterdag ook tegen D.A.W. Wij hadden met 9-4 gewonnen, dus heb ik tegen de spelers gezegd dat zij ook maar moesten winnen! Om 13:15 uur moe…

Pupil van de week – Jur van de Akker
Pupil-van-de-week-Jur-van-de-Akker

Wedstrijd: Berghem Sport 1 – Nooit Gedacht 1 Uitslag 0-0 Datum: 11-09-2016 Naam: Jur van de Akker Elftal: JO8-1 Pupil van de week , Jur van den Akker, 7 jaar en zit op ’t Molenveld in groep 4A. Afgelopen zondag 11 september was ik Pupil van de Week in de wedstrijd Berghem Sport – Nooit Gedacht. Zelf speel ik in F3 tegenwoordig j08-1 . Ik werd om kwart over één in de kantine verwacht. Ik vond het wel even spannend, maar eenmaal na de uitleg over wat de bedoeling was, had ik er heel veel zin in! I…

Pupil van de week – Oliver Teunis
20160508_142946

Wedstrijd: Berghem Sport 1 – SCMH 1  08-05-2016 Uitslag 3-1 Naam: Oliver Teunis Elftal: F2 Basisschool: 2e stroming van de De Fonkeling Hobbies: Voetbal, muziek en zingen Mooiste voetbal moment: Kampioen geworden met de F5 Hallo, ik ben Oliver Teunis en ben 8 jaar oud. Ik ben helemaal gek van voetbal. Bij Berghem Sport speel ik in de F2.  Zondag was ik pupil van de week en dat vond ik super leuk. Eerst mocht ik in de kleedkamer en dat was heel gezellig met harde muziek. Daarna deed ik mee met de…

Pupil van de week – Teun Bens F11
Pupil-van-de-week-Teun-Bens

Hoi, ik ben Teun Bens en ik was afgelopen zondag, 1 mei, pupil van de week. Het was erg speciaal, want het eerste kon kampioen worden! Ik vond het super leuk om met de scheidsrechter mee het veld op te lopen en om te mogen scoren! Het enige doelpunt in de wedstrijd! Daarna mocht ik in de dug out, ik kon alles goed zien en in de rust werd ik verrast met een vaantje, een snoepzak, een oorkonde en een fijne bal van Berghem Sport met handtekeningen. Ik heb het kei leuk gevonden en ook leuk dat het e…

PUPIL VAN DE WEEK – SEM ROBBERS
naamloos3

Pupil van de week- Sem Robbers 10-04-2016 Berghem Sport – Ollandia 0-0 Hallo , ik ben Sem Robbers Ik ben 9 jaar en zit op de Fonkeling in groep 5a en voetbal bij Berghem Sport F2. Afgelopen zondag 10 april was ik pupil van de week in de wedstrijd tegen Ollandia. In de kantine moest ik even wachten en kreeg een Berghem sport bal en een vlaggetje met “pupil van de week” erop. Toen werd ik door Bram Kappen opgehaald uit de kantine en mocht mee naar de kleedkamer om mee te gaan omkleden. Gezellige m…

Pupil van de Week – Jur van Schaijk
Jur collage 2

Ik ben Jur van Schaijk, ik ben 7 jaar, zit op de Fonkeling in groep 3 en voetbal bij Berghem Sport in de F11. Ik mocht Pupil van de week zijn bij de wedstrijd van het 1e tegen FC de Rakt. In de kantine kreeg ik uitleg van Harm van Hoeij. Kort daarna werd ik opgehaald door Bram Kappen en mocht ik mee om gaan kleden. Met de warming up mocht ik op de keeper schieten en daarna heb ik gevoetbald met Patrick van de Coolwijk. Die zei dat ik al heel hard kan trappen. Mijn vriendjes en broers mochten ook…

Pupil van de Week – Lars den Brok
DSC02419

Eindelijk was het zondag! “Vandaag ben ik pupil van de week!!” Ik was al om 06:15 uur wakker en klaar voor de wedstrijd van het eerste van Berghem Sport tegen SDDL, de oude club van mama. Ik had mijn nieuwe trainingspak al aan gedaan. Hetzelfde als dat van de selectie. Ons pap moest s’morgens nog voetballen en ik moest wachten tot dat hij in de kantine was. Pfff wat duurde dat lang. In de kantine heeft René me alles uitgelegd en kreeg ik al een vaantje en bal van Berghem Sport. Toen werd ik opge…

Pupil van de week – Ivo de Groot
Pupil-van-de-week-Ivo-de-Groot

Tijdens de wedstrijd Berghem Sport – Estria op 21 februari 2016 was Ivo de Groot van de F12 pupil van de week. Ivo: “Pupil van de week, dan krijg je toch een snoepzak?” Papa: “Ja als de wedstrijd is afgelopen, eerst mag je met de voetballers een warming-up doen en de aftrap.” Ivo: “Mag ik dan met de mannen 8 het veld op?” Papa: “Nee jongen met de mannen 1” Ivo: “O, jammer want jullie zijn wel heel goed.” Papa: “Ja jongen, de mannen 1 zijn ook goed, misschien zelfs net iets beter.” Dat was ongeve…

Pupil van de week – Sanne Zwinkels
Pupil-van-de-week-Sanne-Zwinkels

Bij de wedstrijd Berghem Sport – Festilent 1-0 was Sanne Zwinkels de pupil van de week. Ik ben Sanne Zwinkels, 9 jaar en ik ben keepster van de E5 van Berghem Sport. Ik zit op Basisschool ´t Molenveld en mijn hobby´s zijn voetballen, buitenspelen en carnaval vieren met de jeugdraad van elf. Op 31 januari 2016 mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd Berghem Sport-Festilent. Om kwart over één werd ik in de kantine opgevangen door René van Gisteren van de supportersvereniging om mezelf om…

Pupil van de week – Tijn Hendriks
Tijn Hendriks

Ik ben Tijn Hendriks 7 jaar en voetbal in de F5. Zondag 01-Nov-2015 mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd Berghem Sport – W.E.C. Ik vond het erg spannend allemaal. Eenmaal op t veld gingen we een balletje over trappen. Ik mocht de wedstrijd openen en op de keeper schieten, helaas telde mijn goal niet mee voor Berghemsport maar, ze konnen het ook zonder mij want de eindstand was 5-1. Na de wedstrijd  kreeg ik nog een mooie  bal een certificaat en een snoepzak! Het was een erg leuke dag…

Pupil van de Week – Cas Thé
cas_the_03

Voor de wedstrijd Berghem Sport 1 – NLC’03 1 was Cas Thé van de F7 pupil van de week. Omdat er een teamfoto gemaakt werd, mocht Cas zelfs met alle spelers van het eerste samen op de foto. Dat kunnen er maar weinig zeggen! Het was een mooie middag, want Berghem Sport won ook nog eens met 3-0!

Pupil van de Week – Hidde van Herpen
hidde_van_herpen_03

Naam: Hidde van Herpen Elftal: F9 Leeftijd: 7 jaar Basisschool: De Fonkeling Hobbies: Voetbal Ik was zondag al heel vroeg opgestaan, want ik kon niet meer slapen. Toen het begon was ik een beetje zenuwachtig. Berghem Sport speelde tegen SES. Ze wonnen met 4-1 dus ik denk dat ik geluk heb gebracht. Ik mocht bij de keeper van SES scoren, dat ging super makkelijk. Ik kreeg een hele hoop leuke dingen. Een mooie bal en een vaantje en een certificaat en ook nog een snoepzak. Het was echt een superleuk…

Pupil van de Week – Tim Huibers
tim_huibers_06

Naam: Tim Huibers Elftal: F11 Leeftijd: 6 jaar Hoi Berghem Sporters, mijn naam in Tim Huibers , ben 6 jaar oud en zit op de Fonkeling in Berghem. Mijn hobby’s zijn voetballen, voetbal kijken (het 1ste van BS en Feyenoord) en buiten spelen. Zelf speel ik in de F11 en we hebben een heel leuk, sportief en gezellig team. Op 27 september mocht ik de pupil van de week zijn tijdens de wedstrijd Berghem Sport 1 – Cito 1 . Om 13.15 uur werden we verwacht in de kantine waar we werden opgevangen door Rene…

Pupil van de week – Finn Kuipers
finn_kuipers_03

Naam: Finn Kuipers Elftal: F3 Leeftijd: 7 jaar Pupil van de week bij de wedstrijd Berghem Sport – FC Schadewijk was Finn Kuipers.

Pupil van de week – Stijn van Heeswijk
stijn_van_heeswijk_01

Naam: Stijn van Heeswijk Elftal: F2 Leeftijd: 8 jaar Basisschool: Fonkeling, 2e stroming, unit 2, groep 5 Hobbies: Voetbal, Taikwondo Verslag: Zondag 30 november ben ik pupil van de week tijdens de wedstrijd Berghem Sport 1 – Boekel Sport 1. ’s ochtends had ik er al veel zin in. Bij Berghem Sport aangekomen word ik opgewacht door Rene van Gisteren die me duidelijk uitlegd wat ik mag gaan doen. Ik mag met de spelers van het 1e mee de kleedkamer in en mijn eigen ‘pupil v/d week’ tenue aantrekken….

Pupil van de week – Rick den Brok
rick_den_brok_05

Hallo allemaal, Ik ben Rick den Brok en ik ben 7 jaar. Ik zit op het Molenveld in groep 5 bij juffrouw Margreet. Ik voetbal in de F4 van Berghem Sport. Papa en Dave van Schaijk zijn mijn trainers. Afgelopen zondag was ik pupil van de week bij het eerste. Die moesten spelen tegen Rhode. Mitch kwam mij ophalen in de kantine en toen gingen we naar kleedkamer 7. Mitch ging mij helpen met omkleden. Ik mocht een mooi tenue aan met nummer 12 er op. En toen gingen we naar buiten warm te lopen. Ik was ve…

Pupil van de week – Thijs Brinkman
thijs_brinkman_03

Berghem Sport 1 – Volkel 1 Hoi, ik ben Thijs Brinkman. Ik ben 7 jaar en ik voetbal bij de F5 van Berghem sport. Ik ben een middenvelder, maar ook keepen vind ik erg leuk. Zaterdag hebben we zelf helaas verloren met 2-4 van Cito, maar we kunnen nog winterkampioen worden. Wat was ik blij om te horen dat ik pupil v/d week mocht zijn. Ik kon bijna  niet slapen zaterdagavond. Eindelijk was het zover: Om 13.15 moesten we verzamelen en daarna omkleden. Ik mocht met de spelers warm lopen en alle spieren…

Pupil van de week – Bob Pasnagel
bob_pasnagel_07

Hallo allemaal, Ik ben Bob Pasnagel en ik ben vrijdag 7 jaar geworden. Ik zit op Basisschool De Fonkeling, in klas 4A bij Meneer Henri. Natuurlijk voetbal ik bij Berghem Sport, in de F5. Mijn trainers zijn mijn papa Mark, Armand en Rianne/Sjoerd. Mijn vriendje Thijs zit ook bij mij in het team. Afgelopen zondag mocht ik Pupil van de Week zijn, in de wedstrijd tegen RKSV Margriet! Dat vond ik wel heel erg cool. Om 13.15 uur werd ik opgewacht door Rene in de kantine bij Berghem Sport en kreeg ik r…

Pupil van de week – Just Roelofs
just_roelofs_04

Naam: Just Roelofs Elftal: F3 Leeftijd: 7 jaar Basisschool: de Fonkeling, Tweede Stroming, unit 2 Hobby’s:  Voetballen, fietsen, sporten. Ik ben Just Roelofs, 7 jaar en speel bij de F3, maar vandaag niet! Vandaag had ik een bijzondere rol, ik was pupil van de week bij de wedstrijd tegen Festilent. Om 13.15 uur was ik bij Berghem Sport en daar stond Rene mij al op te wachten. We gingen naar de kantine, ik kreeg wat drinken en hij legde aan mij uit wat de bedoeling was vandaag. Ik kreeg ook nog ee…

Pupil van de week – Jelle Janssen
jelle_janssen_01

Wat was het afgelopen zondag (14 september 2014) toch een geweldig leuke dag ! Ik was namelijk PUPIL VAN DE WEEK bij Berghem Sport!! Er was gevraagd of ik om 13.15 uur bij Berghem Sport kon zijn. Natuurlijk kan ik dat! Bij aankomst  zat Eric Reijs ons al op te wachten. Samen hebben we besproken wat ik deze middag allemaal mag doen. Ook kreeg ik al gelijk een voetbal (waar later alle namen van de spelers op gezet zijn) en een vaantje. Mijn middag kon al niet meer stuk! Maar dit was nog niet alles…