Sponsoring

Onze leden hebben plezier en vertrouwen in hun club en stralen dat uit. Niet voor niets groeide Berghem Sport in vijf jaar van ongeveer 600 leden naar ongeveer 1060 leden. Gelukkig kan onze vereniging rekenen op veel persoonlijke inspanningen van vrijwilligers. Onze leden betalen contributie en verder brengt de exploitatie van de kantine geld in het laatje. Daarmee komt er echter niet genoeg aan middelen binnen om onze club op een goede manier draaiende te houden. Sponsoring is daarom erg belangrijk voor onze vereniging.

Wij willen dat onze spelers, van de jongste teams tot ‘Ut Urste’ blij zijn en blijven dat ze bij v.v. Berghem Sport voetballen. Daarom streven we naar een zo hoog mogelijk niveau in beoefening van de voetbalsport. In ieder geval willen wij zorgen dat onze trainers up-to-date blijven en daarvoor goede opleidingen volgen. Mede om de doorstroming van de jeugd te waarborgen.

Wij willen investeren in onze accommodatie, want de velden, de kleedkamers, de sanitaire voorzieningen, de terreinverlichting moet bij de tijd blijven.Verder denken wij over diverse mogelijkheden om het enthousiasme van de leden extra impulsen te geven, zoals o.a. het organiseren van evenementen.

Dat gaat lukken, al hebben we daarvoor wel uw extra steun nodig. Wij hebben daarom een aantal sponsormogelijkheden op een rijtje gezet. U kunt zelf kiezen welk pakket u het meeste aanspreekt. Ook andere manieren van sponsoring zijn van harte welkom. Als u daar ideeën over heeft, dan horen wij dat graag.

Klik hier voor de verschillende pakketten of klik in het ‘sponsormenu’ op ‘sponsorpakketten’.