VTON

vton

De jeugdafdeling van Berghem Sport werkt met ingang van seizoen 2018-2019 met voetbaltrainingsplatform VTON.

 

Wat is VTON?

VTON staat voor Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland en biedt voetbalverenigingen via een aantal apps toegang tot de speciaal door hen ontwikkelde trainingsdatabase.

 

Hieronder vind je wat informatie over de verschillende apps die beschikbaar zijn voor de trainers, coaches en spelers van Berghem Sport.

Voor uitgebreide informatie kun je terecht op de site van VTON.

Ben jij trainer of coach van een jeugdteam van Berghem Sport en heb jij nog geen toegang tot de database van VTON stuur dan een mail aan Remco van der Zwaart, via hoofdopleidingen@berghemsport.nl.

 


vton-trainer
VTON voor trainers

Voor trainers is de VTON training app beschikbaar. In deze app kun je de trainingen voor de huidige week en volgende week bekijken.

Ook kun je in deze app de aanwezigheid en inzet van de spelers beoordelen, zodat aan het eind van het seizoen een mooie ontwikkeling van de spelers zichtbaar is.

De VTON trainers app is niet alleen voor de veldspelers, maar kent ook een module voor keeperstraining.

 

vton-coach

VTON voor coaches

Voor coaches is de VTON coach app beschikbaar. In deze app kan de coach zien welke trainingsvaardigheden zijn geoefend in de afgelopen week, zodat hij hieraan zijn coaching tijdens de wedstrijd kan aanpassen.

In deze app kun je de aanwezigheid, inzet en speelminuten van de spelers.

 

vton-play

VTON voor spelers

Voor spelers is de VTON Play app beschikbaar. In deze app kan een speler zich linken aan zijn eigen team, zodat hij/zij vooraf kan zien welke technische vaardigheden aan bod zullen komen tijdens de training. Deze vaardigheden worden in zeer duidelijke filmpjes aangeboden.

Door de beoordeling van de aanwezigheid en inzet tijdens de training verdien je vCoins die je kunt gebruiken om speciale skills vrij te spelen.

Door de VTON Play app krijgt een speler controle over zijn eigen technische ontwikkeling!