Pupil van de week – Bob Pasnagel

Hallo allemaal,

Ik ben Bob Pasnagel en ik ben vrijdag 7 jaar geworden. Ik zit op Basisschool De Fonkeling, in klas 4A bij Meneer Henri. Natuurlijk voetbal ik bij Berghem Sport, in de F5. Mijn trainers zijn mijn papa Mark, Armand en Rianne/Sjoerd. Mijn vriendje Thijs zit ook bij mij in het team.

Afgelopen zondag mocht ik Pupil van de Week zijn, in de wedstrijd tegen RKSV Margriet! Dat vond ik wel heel erg cool. Om 13.15 uur werd ik opgewacht door Rene in de kantine bij Berghem Sport en kreeg ik ranja. Rene legde mij precies uit wat er ging gebeuren. Ik kreeg toen een heel mooi vaantje en een echte Berghem Sport bal. Daarna werd ik opgehaald en mocht ik mee naar de kleedkamer. Alle spelers gingen zich omkleden en ik ook.

Toen ging het 1e het veld op om warm te lopen en in te spelen. En ik mocht meedoen! Dat was wel heel erg leuk! Toen riep Harm mij om bij de scheidsrechter en grensrechters te komen kijken en mee te luisteren. En daarna ging het eindelijk beginnen. Ik mocht de bal dragen en met de scheidsrechter voorop het veld oplopen.

Samen met Mitch mocht ik de aftrap doen en toen de spelers uitspelen en afmaken op goal. En ik scoorde een mooi doelpunt bij de tegenstander. Het publiek klapte voor mij.

De wedstrijd kon beginnen en ik ging bij de reservespelers in de dug-out zitten. Wat leuk was, dat ik tussendoor hoorde dat PSV met 3-0 voorstond! Toen was het bijna rust. Jammer genoeg stond Berghem met 1-2 achter.

In de rust mocht ik met Rene mee naar bestuurskamer. Daar kreeg ik wat te drinken, en van de voorzitter een snoepzak en een certificaat! Ik ben wel echt heel erg verwend.

Wel heel erg jammer dat Berghem Sport met 1-4 verloren heeft. Maar toch was het wel een hele coole middag!

Dank je wel allemaal bij Berghem Sport!

Groetjes,
Bob