Pupil van de Week – Tim Huibers

Naam: Tim Huibers
Elftal: F11
Leeftijd: 6 jaar

Hoi Berghem Sporters, mijn naam in Tim Huibers , ben 6 jaar oud en zit op de Fonkeling in Berghem. Mijn hobby’s zijn voetballen, voetbal kijken (het 1ste van BS en Feyenoord) en buiten spelen. Zelf speel ik in de F11 en we hebben een heel leuk, sportief en gezellig team.

Op 27 september mocht ik de pupil van de week zijn tijdens de wedstrijd Berghem Sport 1 – Cito 1 . Om 13.15 uur werden we verwacht in de kantine waar we werden opgevangen door Rene van Gisteren. Rene vertelde wat de bedoeling was en gaf me de tas met voetbalkleding en hierin zaten een mooie bal een vaantje van BS die ik mocht houden.

Om half 2 kwam aanvoerder Dave Eveleens mij halen en mocht ik mee naar de kleedkamer van het 1ste. We gingen ons omkleden en voorbereiden op de warming up . Ik kreeg een heel mooi tenue aan van de 12de man “Pupil vd Week”. Om 14.00 uur samen met de spelers naar buiten om aan de warming up te beginnen. Samen warmgelopen met de spelers en daarna fijn gevoetbald met de wisselspelers Martijn , Stef en Jordy . Dat was echt leuk .

Om iets voor half 3 werd het echt spannend want de wedstrijd ging beginnen . Samen met  alle spelers van BS1 naar buiten en voor het veld moesten we wachten op de scheidsrechter en de tegenstander . Toen iedereen paraat was mocht ik samen met de scheidsrechter als eerste het veld op. Na de tos mocht ik de aftrap verrichten en dribbelen naar het doel van Cito. Op weg naar het doel van Cito enkele spelers van Cito uitgespeeld en de 16 meter in……..nog een meter of 10 doorgedribbeld en schoot ik de bal onder de keeper van Cito door in de rechterhoek…..doelpunt !!  Nu kon de echte wedstrijd beginnen, mijn voorspelling van vandaag was 3 – 0 !! Ik mocht in de dug out zitten tussen de wisselspelers en kon zo de wedstrijd van dichtbij zien.

Rond 15.00 uur kwam Rene mij halen en ging ik mezelf weer omkleden want om 15.15 uur moest ik me melden in de bestuurskamer . Hier werd ik samen met mijn mama en papa ontvangen door het bestuur van BS en kregen we gebak en drinken. Van bestuurslid Dennis kreeg ik een mooie oorkonde en een snoepzak en hiermee werd een onvergetelijke middag afgesloten. Ondanks een 0 – 1 achterstand met rust won het 1ste de wedstrijd alsnog met 3 – 1 !! Goed gedaan jongens….zet deze reeks maar voort tot het eind van het seizoen.

Bedankt supportersvereniging , spelers en begeleiding van het 1ste en bestuur BS voor deze leuke en speciale middag.

 

Groetjes Tim.