F1 Berghem Sport Cup-fighters

De F1 van Berghem Sport plaatsten zich in 1 week tijd voor de halve finale van de Provincie Brabantcup als voor de finale van de Zwaluwen jeugdbeker F-pupillen. Dit deden zij door te winnen van BMC Berlicum F1 en Oss20 F1

Dinsdag

De kwartfinale van de Provincie Brabantcup uit tegen BMC Berlicum F1 stond op het programma. Echt spannend was de wedstrijd niet. Met de rust stond het nog 0-0, maar na een donderspeech en wat fruit werd er flink op los gescoord. Het werd uiteindelijk 0 tegen 6 voor Berghem sport F1. Nu op naar de halve finale.

Donderdag

Wat was het spannend. Tot aan de laatste minuut toe. De jongens van de F1 speelden de halve finale wedstrijd voor de jeugdbeker uit tegen OSS’20 F1. OSS’20 staat op dit moment eerste in de competitie, dus een hele goede tegenstander. Maar de jongens van Berghem Sport waren feller, beter en streden tot het laatste fluitsignaal. Met de rust stond het 1-1. Halverwege de tweede helft maakte  Berghem een mooie goal en wisten zij hun eigen doel, met veel strijd,  schoon te houden. 1-2 gewonnen, super knap gedaan!  De finale lonkt, ze hebben er zin in …