BMP Catering en Berghem Sport

Beste Berghem Sporters,

Zoals de meesten onder ons al weten gaat onze beheerster van de kantine Daniëlle Megens stoppen met het beheer van onze kantine. Zoals bekend is Daniëlle in afwachting van de komst van de 2e spruit. Op de eerste plaats wensen wij haar daar op deze plaats alle succes en geluk mee.

De afgelopen maanden zijn we dan ook bezig geweest met de nieuwe invulling en hebben hierover diverse gesprekken gevoerd met elkaar maar ook met externe partijen. Op basis van die gesprekken kunnen we thans melden dat met ingang 25 april het beheer van de kantine zal worden overgenomen door BMP Catering. Dat zal in eerste instantie het geval zijn voor een “proefperiode” tot 1 september. Vervolgens gaan we op basis van de bevindingen met elkaar aan tafel om te bezien of we de samenwerking tussen BMP Catering en Berghem Sport voortzetten. Die intentie is er van beide zijden overigens wel. Dat betekent concreet dat de rol van aansturing en waar nodig inzet achter de bar zoals Daniëlle die had, voortaan door BMP Catering zal plaatsvinden. Dat betekent ook dat de rol van de overige vrijwilligers die nu bar/keukendienst draaien hetzelfde blijft en zij volgens rooster ook straks het belangrijkste aandeel in onze bezetting blijven verzorgen.

Wij verwachten dat met deze invulling voor zowel Berghem Sport als BMP Catering een vruchtbare samenwerking zal ontstaan.

 

Het bestuur.