Bewaarnummer 2016-2017 op de website

Klik HIER om het bewaarnummer in PDF formaat te openen.

Beste Berghem Sporters,

We hebben aan het begin van dit nieuwe seizoen weer een mooie weergave van het bewaarnummer mogen ontvangen met alle relevante informatie daarin. Natuurlijk zal niet alles kloppen of is het nog niet volledig, maar we willen voor het werk dat daarin zit in het bijzonder toch even Teun en zoon Marel Brands bedanken. Natuurlijk ook dank aan Willy vd Oever, Jan van Schaijk, Hans Broeksteeg, Leo van Hoogstraten, Arnold den Brok, Cor Reijs, Mari van Erp en Piet van Oss die het blad op de bestemde plekken hebben bezorgd.

Bijzonder punt van aandacht nog voor de berichtgeving in het blad over de Actie voor het nieuwe sportpark. We rekenen op alle zeven- en elftallen en dus op alle onze leden om een steentje bij te dragen aan de nieuwe accommodatie. Daar hebben we straks allemaal nog jarenlang plezier van!!!!

De oproep voor deze actie zal ook bij alle leiders in de postbakken in het secretariaat worden gedeponeerd. We rekenen op jullie bereidwillige medewerking en verwachten vele ludieke en bijzondere acties!!!!!!!!!!

Via een Peilschaal/Graadmeter in de kantine zal in de loop van de komende maanden bericht worden gedaan van de resultaten en stand van zaken van de acties.

Succes allemaal en natuurlijk ook sportief gezien in het nieuwe seizoen!!!!!

Het bestuur.