Stagiaire Michella ondersteunt Hoofd Opleidingen.

Stagiaire Michella ondersteunt Hoofd Opleidingen

Michella Jongenelen is gestart met haar stage bij Berghem Sport. Ze zal tijdens haar stage, die het hele seizoen loopt de Hoofd Opleidingen ondersteunen. Ze zal zich hierin met name richten op het pupillenvoetbal (O7 tot en met O11). Daarnaast staat ze ook als trainer op het veld bij de D5.

Michella volgt de opleiding Sport en bewegingscoördinator, manager aan het ROC De Leijgraaf in Oss. Ze is geen onbekende voor Berghem Sport, ze is namelijk al jarenlang lid en heeft ook als trainer al de nodige uren vervult.

Wij zijn erg blij dat Michella haar stage bij Berghem Sport wil en kan vervullen en denken dat ze een mooie bijdrage zal leveren in de continuering van de werkzaamheden van de Hoofd(en) Opleidingen.

Welkom Michella en veel succes!

foto-stagiaire-michella