Keepers Berghem Sport nemen nieuwe trainingsattributen in gebruik

Onlangs hebben onze keepers een tweetal nieuwe trainingsattributen in gebruik genomen. Deze beide trainingshulpmiddelen zijn specifiek bedoeld voor de keeperstrainingen en hebben als doel het reactievermogen van de keeper te verbeteren.

Enkele handige Berghem Sport aanhangers werden een poosje geleden benaderd en waren meteen enthousiast en bereid om de ideeën van de keeperstrainers te vertalen in een zogeheten ‘reactiedoek’ en ‘reactiemuur’.

De keeperstrainers van Berghem Sport proberen met hun oefenstof zoveel mogelijk
origineel en vernieuwend te zijn, waarbij ze het plezier tijdens de trainingen nooit uit het
oog zullen verliezen. Het ‘reactiedoek’ en de ‘reactiemuur’ dragen hiertoe zeker bij.

Berghem Sport en met name de keeperstrainers danken Jos van Vught (HV Timmerwerken), Rini van Rodijnen (Wiro Reclame), Jacky van Deutekom (Schilders- en Afwerkingbedrijf) en Jos Hoefnagels (constructie) hartelijk voor hun spontane inbreng en sponsoring. Grote klasse!

Cameraman Jelle Geurden bezocht een keeperstraining en verraste ons met een leuk filmpje.

Namens de keeperstrainers,
Leon Hoefnagels