Pupil van de week – Daan Verbeek

Wedstrijd: Berghem Sport – FC Uden

Uitslag: 2-0

Datum: 19-02-2017

Naam: Daan Verbeek

Elftal: JO9-9

Ik ben Daan Verbeek , 6 jaar oud en ik voetbal bij de J09-9 van Berghem Sport. Daar sta ik graag in de goal of in de verdediging. Ik zit in groep 3 van basisschool de Fonkeling en ben naast voetbal ook dol op skiën en zwemmen.

Wat cool om pupil van de week te mogen zijn! Ik mocht met de groep meetrainen met de warming-up en allerlei oefeningen samen doen, dat was echt supergaaf. Maar het de aller-leukste vond ik toch wel dat ik gescoord heb tegen FC Uden!

Helaas telde mijn goal niet mee, maar Berghem Sport is er gelukkig toch met de winst vandoor gegaan.

De voetbal, oorkonde en het vaandeltje dat ik gekregen krijgen een ereplaatsje.

Het was een hele leuke middag, ik heb er echt van genoten, bedankt!.

Groetjes Daan Verbeek