SEC eindtoernooi 14-06.

SEC eindtoernooi 14-06.

Beste spelers en ouders van de SEC woensdagmiddag trainingen.

Afgelopen woensdag heeft het eindtoernooi, door een miscommunicatie, met wat improvisatiewerk plaatsgevonden. Ondanks de temperatuur en regen waren alle kinderen toch ontzettend enthousiast, bedankt daarvoor! Helaas konden we door de enorme toestroming de 2e training geen halve competitie meer spelen. Toch zijn er nog 2 plaatsen vrij voor het eindtoernooi in het Fc Oss stadion. Zoals jullie inmiddels weten zijn deze plekken gereserveerd voor de 2 teams met de hoogste opkomst tijdens de woensdagmiddag trainingen.

Jo9-9 en Jo9-3G gefeliciteerd!!!

Jullie zijn over het hele jaar het meest aanwezig geweest! Dit betekent dat jullie volgende week woensdag jullie club mogen vertegenwoordigen in het grote FC Oss stadion. De club winnaars van RKSV Margriet, SV TOP, SV O.S.S.’20 en Berghem Sport zullen onderling gaan uitmaken wie zich een seizoen lang SEC-voetbalkampioen 2016-2017 mag noemen.

Hieronder vind je de informatie rondom dit spannende toernooi:

Wanneer:               14 juni 2017

Waar:                     FC Oss Stadion (Meld je team aan bij hoofdingang Fitland)

Kleedkamers open: 14.30

Uiterlijk melden:     14.45

Aanvang toernooi: 15.00

Prijsuitreiking:        17.10

Meenemen:            Clubtenue (Shirt/Broek/Sokken), scheenbeschermers, eten en drinken, supporters

Mocht je meer informatie willen kun je altijd contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Tot volgende week & met sportieve groet,

 

Job Gevers
Sport Expertise Centrum (SEC)
job@sportinoss.nl