Tijdelijke aanpassing trainingstijden

Zoals iedereen heeft kunnen zien is de veldverlichting op het hoofdveld nog niet aangebracht. Reden hiervoor is problemen met de levertijd van de lampen. Inmiddels heeft de aannemer aangegeven dat op zijn vroegst week 42 maar waarschijnlijk pas week 43 de veldverlichting gereed is op het hoofdveld.

Met het vroeger donker worden in de avond geeft dit problemen met de trainingen van 19:30u. Hierdoor zijn we genoodzaakt met zijn alle te improviseren om zo toch met zijn allen te kunnen blijven trainen. Daarvoor is vanaf maandag 25 september de volgende aanpassing van kracht:

  • Teams die trainen op veld 2 (nieuwe gehele kunstgras veld) gaan op ma t/m do trainen op de volgende tijden:
    • 1e ronde 17:30-18:45u (i.p.v. 18:00u starten)
    • 2e ronde 19:00-20:15u (i.p.v. 19:30u starten)
    • 3e ronde 20:30-22:00u (ma + wo JO17-1/JO19-1, di + do selectie 1e/2e, i.p.v. het hoofdveld)
  • Teams die om 18:00u trainen op het hoofdveld kunnen afhankelijk van hoe laat het donker wordt op aangeven van de betreffende trainer/leider starten op 17:30u (maar blijven op het hoofdveld).

Aangezien dit ook een extra belasting geeft op de beheerders het dringende verzoek aan de spelers/trainers die vanaf 20:30 trainen, direct na de training te gaan douchen zodat max. 30 min na laatste training alles afgesloten kan worden.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.