FIFA18 – Wie wordt de beste E-Sporter van Berghem Sport?

Na een geslaagde editie in 2017 organiseert de Activiteiten Commissie Jeugd van v.v. Berghem Sport op zaterdag 06 januari 2018 wederom de E- Talents Cup bij Berghem Sport. Er wordt gespeeld met 32 teams ( team bestaat uit 2 spelers ) op 4 TV schermen in de kantine. Dit is het landelijke FIFA Clubkampioenschap van Nederland. Nieuw is dit jaar dat we tijdens deze dag ook een FIFA18 Toernooi buiten op het veld spelen. Dat is nog niet alles ! Want de winnaars van beide toernooien gaan ons eigen E-sports team vormen !! Dus wie durft de strijd aan ? ( voor alle leeftijden binnen de club ).

Dit FIFA 2018 toernooi begint om 14.30 uur en iedereen dient om 14.00 uur aanwezig te zijn. Er wordt gespeeld in twee categorieen, t.w. :

  • onder de 14 jaar
  • vanaf 14 jaar en ouder.

Hoe kun je meedoen
Je kunt je vanaf nu inschrijven op het volgende mailadres : leonvanmierlo@hetnet.nl. Vermeld duidelijk je naam, wie je medespeler is, in welk team jullie spelen en je geboorte data. Er volgt altijd een terugkoppeling van de inschrijving.

Overige informatie
De kosten voor inschrijving bedragen € 7,50  en dien je tijdens het evenement te betalen aan Berghem Sport.

Er kunnen 64 personen aan deze activiteit deelnemen. Zorg dat je er tijdig bij bent, want VOL = VOL

Iedereen heel veel succes toegewenst tijdens deze FIFA 2018 en misschien wordt jij wel de beste Game Koning  en zien we je terug in het E-Sports team van Berghem Sport!!

Tot zaterdag 06 januari 2018.

Prettige Jaarwisseling,
Activiteiten Commissie Jeugd

fif2018a