Club van 100 opgericht

Een vijftal Berghem Sport-mensen onder aanvoering van Harold Mazen hebben het initiatief genomen om een zogenaamde club van 100 op te richten. Uitgangspunt is dat personen die minimaal 100 wedstrijden in het eerste elftal hebben gespeeld lid kunnen worden van deze club. Inmiddels hebben zich al bijna 30 mensen aangemeld. De verwachting is dat dit aantal nog flink zal groeien. De bedoeling is om een paar keer jaar bij elkaar te komen om oude herinneringen op te halen en gegevens uit te wisselen.

Op zondag 12 november was, om in voetbaltermen te blijven, de aftrap in de kantine van Berghem Sport. Ruim 20 personen waren naar het clubhuis gekomen. Op onderstaande groepsfoto is te zien wie dat zijn. Er heerste een gezellige en ontspannen sfeer en uiteraard kwamen de eerste anekdotes al boven tafel. Voor de inwendige mens was goed gezorgd. Er waren volop koffie, soep en broodjes met worst aanwezig. Een geweldig initiatief dat in de toekomst ongetwijfeld een positieve invloed zal hebben op de sfeer binnen Berghem Sport.

Wij wensen de organisatie heel veel succes bij de uitwerking van hun plannen.

Het bestuur van Berghem Sport

 

26608795589_b426406f82_c

Op de foto van link naar rechts.

Boven: Roy van der Ven, Patrick Boeijen, Adriaan van Erp, Ton Mazen, Teun Brands,

Jos van Vught, Willy Willemsen, Mark van den Heuvel en Harm van Rodijnen

Midden: Riny van Aalst, William van Aalst, Frank Brands, Harm van Hoeij,

Frank van Erp en Harold Mazen

Onder: Jacky van Deutekom, Maikel Brands, Maik Reijnders, Heino Gutte,

Patrick van de Coolwijk en Maarten Huibers