Rabobank Clubkas Campagne komt eraan!

Beste Berghem Sporters, we kunnen het niet genoeg benadrukken. De Rabobank Clubkas Campagne zit er weer aan te komen!! Als u, uw vrienden of familie, lid zijn van de Rabobank, krijgt u binnenkort de oproep om te gaan stemmen op de deelnemende verenigingen. Stemmen kan in de periode van 11 t/m 24 september as. Veel stemmen kan leuk geld opleveren voor de club.

Sinds 2017 hebben we ook nog een 2e doel waarop iedereen zijn stem uit kan brengen.  De Stichting voor onderhoud van het Sportpark De Koppelsteeg te Berghem is in het leven geroepen om ons sportpark nu en in de toekomst goed te onderhouden. Daarvoor moet er materieel worden aangeschaft. Naast het dagelijks onderhoud moet straks ook het groen rondom de velden en het maaien door de voetbalvereniging zelf worden uitgevoerd. Dus let op !!!!  Stem naast Berghem Sport dus ook op Koppelsteeg Berghem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!