Verzameling voor tentoonstelling 2018

Zoals iedereen kan zien zijn ze hard aan het werken om het nieuwe sportpark / clubhuis van Berghem Sport te realiseren. Met deze veranderingen kijken we vooruit naar de toekomst (nieuw tijdperk) zullen we maar zeggen.

Maar om het oude niet helemaal te vergeten willen we graag oude materialen verzamelen (in bruikleen) om een tentoonstelling te kunnen houden over de geschiedenis van Berghem Sport. Deze tentoonstelling willen we houden tijdens de feestelijke opening.

We zijn op zoek naar van alles wat met Berghem Sport te maken heeft: elftal foto’s; foto’s van wedstrijden of wedstrijdverslagen; foto’s van spelers / trainers bij bijv. hun afscheid; of foto’s van het sportpark ( bijvoorbeeld natte velden, sneeuw velden. kunstgrasvelden), oude shirts, oude voetbalschoenen waar bijv. een kampioenschap mee is behaald; bekers; boeken; jubileumuitgaven; krantenartikelen; medailles; enzovoort.

Kijk op je zolder, in albums of je nog iets hebt liggen, maakt niet uit wat.

Je kunt aan mij laten weten of je iets hebt door een berichtje te sturen naar w.wetering@ziggo.nl of te bellen naar 06-11080182

Foto’s kunnen gescand of gekopieerd worden zodat je zelf het origineel kunt behouden.

Bij twijfel gewoon even bellen, dan overleggen we samen.

 

Graag tot veel verzamelmateriaal.

Willemien vd Wetering

06-11080182

w.wetering@ziggo.nl

 

Eventueel afgeefadres:

Molenweg 11

5351ES  Berghem