Berghem Sport medeorganisator van Internationaal voetbaltoernooi

Samen met HVCH en Prinses Irene gaat Berghem Sport met Pasen (19) 20 en 21 april 2019 het grote, nu nog Top Oss Cup geheten, Internationale voetbaltoernooi organiseren. Een voetbalspektakel van jongens JO 19 t/m JO 8 en meisjes van JO 11 t/m JO 17 vanuit allerlei nationaliteiten, te weten Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Engeland. Dat betekent dat ook onze eigen teams hierop kunnen inschrijven en deelnemen. Het gehele toernooi wordt op de sportparken van HVCH, Prinses Irene en Berghem Sport gespeeld, dus met een volledig toernooi over 2 dagen op de Koppelsteeg, met ook een afsluitende prijsuitreiking op de Koppelsteeg.

Inmiddels hebben MO17-1, JO15-1, JO15-3, JO14-1, JO13-1, JO11-1 en JO9-1 zich ingeschreven, maar vanuit de eigen club is er nog de mogelijkheid om in te schrijven, met name in de categorie Onder 9 en Onder 8.  De jeugd Onder 9 en 8 spelen met 5 tallen.

Verder is er voor de organisatie behoefte aan de hulp van vrijwilligers. Inmiddels is een werkgroep druk bezig met de organisatie, maar straks is er behoefte aanscheidsrechters, toezichthouders buiten op het sportpark, beheerders binnen voor de kleedkamers, verkeersregelaars etc. De bezoekende clubs arriveren op vrijdag 19 april vanaf 13.30 uur op ons sportpark, waarna ze na inschrijving naar hun slaaplokaties vertrekken. Maar dat betekent wel dat we die middag al rond de 500 tot 600 gasten moeten ontvangen. Hebt u nog geen plannen met Pasen en wilt u de club helpen meld u dan aan. Hoe meer vrijwilligers, hoe beter we de werkzaamheden kunnen verdelen, zodat het voor iedereen leuk blijft. Voor een natje en droogje wordt sowieso gezorgd tijdens die dagen. Ook zal met een kleine dagvergoeding worden gewerkt, naar gelang de inzet.

Noteer nu alvast de data19,  20 en 21 april 2019 in je agenda, en zijn er leiders/elftallen die interesse hebben in deelname, meld dat zo snel mogelijk nog aan bij de toernooivoorzitter Leon van Mierlo.

int-toernooi1