Pupil van de week – Esmee Theunissen

Wedstrijd: Berghem Sport – Helvoirt

Uitslag: 0-2

Datum: 10-03-2019

Naam: Esmee Theunissen

Elftal: JO8-4

Dat was nog eens een verrassing dat ik pupil van de week mocht zijn. Een echt verjaardagscadeau want op 9 maart was ik jarig.

Om 13.15 uur werd ik verwacht in de kantine en heeft René mij uitgelegd wat ik die middag allemaal mocht doen. Heel fijn, want ik vond het stiekem toch wel heel spannend. Van René kreeg ik een bal, sjaal en vaantje van Berghem Sport.

Toen was het tijd om me om te kleden. Ik mocht het “pupil van de week-tenue” aan. De spelers moesten zich gaan voorbereiden op de wedstrijd, dus dat betekende een warming-up. Ik mocht ook meedoen!

Na de warming-up zijn we terug gegaan naar de kleedkamer. Om 14.30 uur was het eindelijk zover en mocht ik samen met de scheidsrechter en spelers het veld op lopen en ik mocht de bal en de vlaggen dragen.

Toen mocht ik proberen om een goal te scoren bij de keeper van Helvoirt. Dat lukte Jammer dat dit doelpunt niet meetelde.

De eerste helft mocht ik eigenlijk samen met de reservespelers kijken in de dug-out, maar het waaide zo hard dat ik liever vanaf de tribune wilde kijken. In de rust mocht ik naar de bestuurskamer waar het feest verder ging. Want daar kreeg ik ook nog eens een snoepzak en een oorkonde.

Jammer uiteindelijk dat Berghem Sport verloren heeft, maar het waaide ook zo hard dat het ook wel erg moeilijk was om te voetballen.

René, Supportersvereniging,  bestuur en alle spelers en staf van het 1e elftal ontzettend bedankt. Ik heb een superdag gehad!

 

Voetbalgroetjes,
Esmee Theunissen