Pupil van de Week – Jessie Kradolfer

Wedstrijd: Berghem Sport – Venhorst

Uitslag: 3-1

Datum: 26-05-2019

Naam: Jessie Kradolfer

26 Mei 2019 een mooie dag om pupil van de week te zijn én het is ook nog mijn 8e verjaardag! Om 13.20 uur mocht ik me melden bij Jeroen in de kantine, we kregen een lekker glaasje drinken en Jeroen legde mij uit wat ik deze middag voor leuks mocht verwachten. Kreeg ik ook zomaar een mooie bal, shawl en vaantje van Berghem Sport!

Een mooi pupil tenue aan doen en gaan warm lopen met de spelers. Na het loopwerk ben ik een balletje gaan tikken met Bram, Jordy en Dave. Tijd voor de laatste bespreking in de kleedkamer, het is een belangrijke wedstrijd want er moest gewonnen worden.

Samen met de scheidsrechter liep ik voorop het veld op en legde de bal op de middenstip, en mijn naam klonk door de speakers. Alle spelers succes gewenst en hun mij want ik mocht de 1e goal voor Berghem gaan maken en dat was gelukt!!

In de dug-out kun je alles goed zien en horen wat de aanwijzingen zijn van de trainer. Gelukkig scoorde Berghem snel de 1e en 2e goal maar Venhorst kwam terug op 2-1…rust. tijdens de rust mocht ik in de bestuurskamer een sinas drinken en kreeg ik een mooie oorkonde van voorzitter Gerard.

De 2e helft hebben we vanaf de tribune gekeken. Yes! 3-1 en nog een afgekeurde goal van Berghem!

Bedankt spelers en leiding van het 1e en natuurlijk de supportersvereniging voor deze mooie middag!!

Sportieve groetjes van Jessie Kradolfer