Pupil van de week – Jayden van de Ven

Wedstrijd: Berghem Sport – Hapse Boys

Uitslag: 4-1

Datum: 28-1-2018

Naam: Jayden van de Ven

Elftal: JO8-2

Leeftijd: 7 jaar

Basisschool: De Fonkeling

Hobbies: Voetbal en zwemmen

 

Om 13.15 waren we bij Berghem Sport en werden we netjes ontvangen. Papa, mama mijn broertje Tygo en ik kregen wat drinken. Daarna werd ik door de aanvoerder, Dave, opgehaald en mocht ik mee naar de kleedkamer om me samen met de spelers om te kleden. Nu mocht ik gaan warm lopen met het 1 e. Eerst liep ik een paar keer op en neer met het hele elftal daarna ging ik met een wisselspeler overpasen en hooghouden. Dit vond ik erg leuk!

We liepen terug naar de kleedkamer om ons klaar te maken voor de wedstrijd! Ik liep samen met de spelers het veld op. We hielden 1 minuut stil ivm het overlijden van de vader van de trainer. Ik bleef langs de scheidsrechter staan. Daarna was de aftrap die ik mocht doen! Ik liep naar het doel om de tegenstanders heen en scoorde van een afstand! Dit vond ik het leukste van de dag! Ik liep naar de dug out en mocht de eerste helft bij de wisselspelers de wedstrijd kijken. Net voor rust werd ik opgehaald om me weer om te kleden en kreeg ik in de bestuurderskamer nog wat drinken, een certificaat en een snoepzak! Ook had ik al een bal gehad daar ging ik meteen mee voetballen toen ik thuis was.

Ik heb een hele leuke middag gehad!
Iedereen bedankt!
Groetjes Jayden van de Ven