Pupil van de week – Sven de Visser JO8-2

Wedstrijd: Berghem Sport – SSS’18

Uitslag: 1-3

Datum: 30-9-2018

Naam: Sven de Visser

Elftal: JO8-2

Leeftijd: 7

School: De Fonkeling groep 4

Op 30 september 2018 was ik pupil van de week bij Berghem Sport. Ik moest er op tijd zijn om me om te kleden en mocht bij het team in de kleedkamer.

We gingen naar het veld voor de warming up. Ik mocht overspelen met een jongen uit het team. Ook moest er een nieuwe teamfoto gemaakt worden omdat ze nieuwe sponsors hebben. Ik mocht natuurlijk niet op de foto 😉.

Daarna gingen we naar binnen voor de wedstrijdbespreking. Toen de wedstrijd begon mocht ik mee het veld op en de bal vasthouden. Ook kreeg ik de euro van het tossen. Daarna mocht ik de aftrap doen en alleen op de keeper op goal schieten. Ik heb gescoord!

De eerste helft mocht ik met de spelers in de dug-out kijken. In de rust kreeg ik nog een certificaat, vaantje en een snoepzak. Ook had ik al een mooie voetbal gekregen.

Het was jammer dat we verloren maar ik vond het een hele leuke dag.

Bedankt!

Groetjes van Sven